• Sofi K

    avund är en dödssynd....

    JesFre skrev 2012-06-26 12:35:19 följande:
    Jag förstår dig. Jag kan känna igen mig i det du skriver. Men i mitt fall är det värre med barn, mycket för att det är fler som får barn än gifter sig bland mina vänner just nu. Nu har jag och min fästman bara varit förlovade i 10 månader och våran plan är att gifta oss om 3 år. Men tre år känns väldigt väldigt väldigt långt bort ibland.

    Angående din rädsla för att folk ska tro att det kanakar i fogarna om ni gifter er om 3 år. Vore det inte värre om ni gifte er nu trots att din fästman inte är redo och det börjar kanka i fogarna av den anledningen? Jag vet att det är jobbigt att vänta när man själv är redo. Men ibland är det bättre att faktiskt vänta lite.

    Men om du vill få klaga av dig lite så är det bara att skicka ett pm Glad

    Vill bara tacka för din kommentar! Satt och skrollade runt här eftersom jag sååå längtar efter att min fästman ska känna sig redo att gifta sig och vilja planera datum. jag har velat planera bröllop ett bra tag men han säger att han inte är redo och att jag måste respektera det. Vilket jag ju absolut försöker göra! Han försöker säga till mig att han älskar mig och att vi ska gifta oss, men att han vill inte stressa, och jag har verkligen förståelse för det. Men jag blir så ledsen varje gång vi har en mysig dag på tu man hand och jag känner att "idag" vill han nog prata.... och så blr det ändå inget.


    Jag tvivlar inte alls på at han älskar mig.Jag vet att han älskar mig och det är jag inte orolig över.... men i alla fall


    Så läste jag din kommentar om "Angående din rädsla för att folk ska tro att det kanakar i fogarna om ni gifter er om 3 år. Vore det inte värre om ni gifte er nu trots att din fästman inte är redo och det börjar kanka i fogarna av den anledningen? Jag vet att det är jobbigt att vänta när man själv är redo. Men ibland är det bättre att faktiskt vänta lite."


    Kändes så nyttigt att få lite distans! Jag ska försöka tänka såhär i fortsättningen!


    Tack

  • Sofi K
    Anonym (grön) skrev 2012-07-09 16:22:38 följande:
    på tal om att tacka för kommentar: tack för DIN kommentar! det lät precis som att jag skrev de där! :P
    Det var så lite. Kom från hjärtat så att säga :) Härligt att vi är fler som känner så. Då är jag kanske inte så hemsk som jag känner mig. och inte du heller!!! Vi är ganska bra, så det så :)
Svar på tråden avund är en dödssynd....