Tredagarsbröllop
Vi hade ett tredagarsbröllop där vi bjöd alla gäster som ville att komma upp och äta middag och basta med oss redan på fredagen. Sen blev det vigsel och fest på lördagen och brunch på söndagen. Det var jättebra och gjorde framför allt att man hann prata med alla gästerna lite mer (vi hade över 100 stycken så det hade varit tight om det bara var lördagen som gällde).
Men vi bjöd inte in till någon särskild aktivitet mer än bastu på fredagen utan räknade med att "folk drar folk" dvs. om alla andra ska åka upp redan på fredagen så gör jag det också så vi får hinna ses. Och så blev det ju! Och det var väldigt skönt för många av våra gäster att känna att de kunde åka upp innan och inte behöva sitta flera timmar i bil och stressa till vigseln.
Det vi framför allt var noga med var att det skulle finnas mat till alla. Närmaste samhälle låg en bit bort så vi fixade middag på fredagen, frukost på lördagen, lunch på lördagen och sen naturligtvis middag efter vigseln. Men vi gjorde inga komplicerade saker när vi lagade mat själva (middagen var caterad) utan höll oss till soppa, paj och smörgåsar och sånt som är lätt att fixa.