• lyckaa

  Hur göra med vårt eget barn på bröllopet?

  Vi/jag är kluven hur vi ska göra med vår egen son på bröllopet. Han är 2 år.  Vi hade tänkt först att han skulle vara med under vigseln och då även skulle vara en av  de 3 brudnäbbar vi ska ha. Men inser nu att det skulle han inte klara av. Då skulle han istället få sitta med bara men hur kul är det för en 2 åring? Vi har varit på två dop nu dessa veckor och då har han inte kunnat sitta still.
   Under festen så har vi tänkt att han inte ska vara med eftersom vi vill inte ha han klängande på oss och det kommer vara tal och alkohol.
  Vi har skrivit på vår inbjudan att inga barn är inbjudna men det kommer dock 3 st ändå.

  Hur gjorde ni med era allra minstingar 1- 3 år? Det känns som att vår son får det roligare hos en barnvakt. Han kommer ändå inte komma ihåg vår dag och kommer tycka det är tråkigt. Hade han varit äldre hade det varit en annan sak.
  Men då är det där med barnvakt. Vem ska passa.. då man har bjudit alla? Hm.. är så kluven...

 • Svar på tråden Hur göra med vårt eget barn på bröllopet?
 • lyckaa

  Jag tror han förstår när han blir äldre om han inte fick vara en brudnäbb, han är dock bara 2 år Till och med vår präst tyckte han var för liten och tyckte han skulle avstå. Hon tyckte också om vi valde att ha med honom under vigseln att vi skulle vara beredda på att han kan vilja komma fram till oss när vi står där framme. Det är upp till oss men bara så att vi skulle vara beredda på det. Hon hade mycket åsikter om saker, men hon kanske har rätt i många punkter. Hon var typ 70 bast så hon har varit med om många vigslar och har erfarenhet.

  Kanske blir det inte katastrof om han är med på vigseln, hade varit fint om han också var med på bilder. Han är ju ändå familj Det är ont om barnvakter, så han får nog kanske vara med på festen också om vi inte hittar någon. Men kanske någon (kanske mina föräldrar) inte vill vara med och festa hela kvällen och kan ta med honom hem.

 • lyckaa

  Tack för alla tips Det ser ut som att vi kommer ha fästmannens bror som hjälp under hela dagen. Han ställer upp att vara barnvakt, vilket han inte har något emot. Det känns skönt och jag tror det blir bra

Svar på tråden Hur göra med vårt eget barn på bröllopet?