• repsara

  Hur göra med vårt eget barn på bröllopet?

  Vi har 2 tjejer som kommer vara 2 respektive 3½ när vi gifter oss.
  De kommer vara med hela dagen och kvällen. I kyrkan så ska mina kusiner få varsitt barn att ha ansvar över =) Det kommer finnas lite russin, kex osv i mutor så de har något att äta och pyssla med under vigseln.
  På festen/middagen får de sitta med kusinerna eller mormor/farmor, då jag vet att det inte kommer bli någon "fylla" att prata om så ser jag inga problem med att dom är med hela kvällen och dagen. Dock kommer vi göra en "sovhörna" på övervåningen om de blir trötta och ska sova =)

  Vi har varit på dop innan och det har inte varit något problem alls, känner att det är en fest för hela familjen och vill därför ha med oss våra barn under hela dagen - dessutom som ts skriver så är ju alla vi litar på med på bröllopet. Att ta en "ny" barnvakt har jag inte hjärta till. Mest för min egen skull - jag vill inte oroa mig för hur tjejerna har det på kvällen, då kommer jag ändå inte kunna slappna av

  Men det är ju hur vi är och den lösningen kommer passa oss bäst. Sedan får ni ta till er av alla tips som lämnas här och göra det som blir bäst för er =)

Svar på tråden Hur göra med vårt eget barn på bröllopet?