Inlägg från: sommar2014 |Visa alla inlägg
  • sommar2014

    Släkten är värst

    Jag måste få sticka ut hakan här och säga: Har man valt att få barn med en person så tycker jag att man är skyldig att komma överens med barnets andra förälder livet ut. Det gäller såväl födelsedagar, barnets student, högtider och barnets bröllopsdag. Det är en del av ens skyldighet som förälder, tycker jag.

    Jag lider med er som hamnat i den här situationen. Jag förstår att en skilsmässa kan vara jobbig för era föräldrar att gå igenom, och kanske framför allt om den ena parten lämnat den andra, men en enda dag tycker jag att man som förälder kan lägga undan allt grubb och hålla god min för sitt barns skull. Faktiskt.

    Jag är själv uppväxt i en familj med bonusföräldrar, bonusbarn och halvsyskon och jag har varken som barn eller vuxen upplevt något bråk överhuvudtaget. Vi har firat student, jul, födelsedagar och bröllop ihop, alla tillsammans.

    Som Paris 111202 skriver är det ju en omöjlighet för ett barn att hantera föräldrars problem ... Det är liksom upp till dem att komma överens, tycker jag.

    Hoppas att det löser sig! {#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden Släkten är värst