• Kaffegrus

    Umebrudar 2013

    CoG skrev 2013-04-15 15:35:24 följande:
    Den femte klänningen är säkert den rätta!

    Hehe, jo, jag hoppas verkligen det. Nu börjar jag få ett helt hav av kläningar här hemma, så jag kan inte beställa fler nu


    Jag ska försöka lägga upp bilder innan veckans slut Jag är faktisk riktigt nöjd med båda kläning och inbjudningskort.

  • Kaffegrus

    Mjaa.. det är ju lite samma stil. Jag har ju så länge velat ha spets på min klänning, men inte hittat något jag känner mig riktigt nöjd med. Nu har jag dock hittat en som känns riktigt bra. Den är inte helspets, utan har bara spets över bröstet och axelbanden. 


     Nu får jag både lite spets och lite drapering i kjolen. Perfekt! Är lite nojig för storleken bara. Den är en stor 36:a och jag är en liten 36. Hon på Högtidskläder menade den skulle vara lätt att sy in, men jag är så rädd för att det ska bli fult :-S Undrar fortfarande om en 34 skulle bli bättre..

  • Kaffegrus

    Åh, tack för att du lugnar ner mina nerver CoG Det behövs verkligen! Har legat sömnlös några nätter..

    Jag hittade den på blocket för 3200:- Tyckte det var ett helt sjukt pris, men allt på den är perfekt. Också har jag pratat med en tjej som säljer sin i 34 för 6000:-. Nu är inte det häller ett dåligt pris, men det är ändå dubbelt så mycket. Och då hon bor i Stockholm, så finns inte så mycket möjlighet att prova den först tyvärr :-/ Så jag får satsa på att det blir bra.

    Men nu känner jag att jag jättegärna skulle tagit en trevlig fika med blivande brudar snart Det känns som det bara rinner ut i sanden hela tiden. 

  • Kaffegrus

    Ja, både pre och post bröllops-fika Bra idé! Fler som är på fika före sommaren?

    Jag blev rådat att göra ändringarna så nära bröllopet som möjligt i fall jag går upp eller ner lite i vikt. Jag har oerhört lätt att lägga på mig, men även lätt att tighta till lite, så jag vet inte helt hur det blir till bröllopet Tungan ute Tror det är bra att vänta i alla fall.

  • Kaffegrus

    Men oj, vad stilig! Jättefina blir ni! Din klänning är så fin på dig Å, va jag ser fram emot när alla här har gift sig och vi får se kort. 

    Här är mina inbjudningskort i alla fall




    Vi blev rätt nöjda
  • Kaffegrus
    jeanette85 skrev 2013-04-23 10:34:36 följande:
    Hej hej! Super länge sedan jag skrev. Vi pysslar på och förbereder så mkt vi kan med en liten på 10 veckor. Min klänning har kommit från Kina:) behöver sys in lite då jag gått ner snabbare efter förlossningen än jag trodde, m2b kläder är i stort sett helt klart. Inbjudan är skickade, solist i kyrkan bokad. Tårta, Give aways planerade. Känns som vi har ganska koll. En fråga ska ni pynta kyrkan? Hur?
    Min styvmamma kommer pynta kyrkan åt oss. Inga stora grejer, men lite tyll och blommor på sidan av stolraderna. Lite som detta:

     
  • Kaffegrus

    Jaha, vad roligt Så du har tiden jag egentligen ville ha Jag tyckte 13.30 var lite i tidigaste laget, men tiden efter var bokad. Nu i efterhand är jag dock nöjd. 

     Vart har ni er fest efteråt då?

Svar på tråden Umebrudar 2013