• CoG

    Umebrudar 2013

    Galathea skrev 2012-08-17 10:24:59 följande:
    Men vilken fin klänning du har hittat CoG :D Jag provade en liknande på Änglalikt i Röbäck för ett par månader sen, men jag kommer nog beställa en från Kina tror jag då väldigt få brudklänningsbutiker har min storlek inne för provning.
    Huvudsaken att man hittar vilken modell man känner sig finast i, sen spelar det ju ingen roll vart klänningen kommer ifrån :)
  • CoG

    Jag skrev en lista nu på morgonen.
    Då jag tittade på den för en stund sedan var det ett tillägg längst ner (som sambon gjort)


    Hur kunde jag glömma?!


  • CoG

    Tack så mycket!
    Jag är väldigt nöjd både med klänningen och att priset blev så bra :)

    Nu blir jag nyfiken på vad det är för typ av klänning du fastnat för?


    Nimrin skrev 2012-08-17 14:10:06 följande:
    Åh vad fin! Verkligen underbar passar din kropp utmärkt! Anledning till att jag har tänkt köpa min på internet är endastför att vi har extremt stram budget och det jag skulle vilja ha finns inte i Umeå eller Sverige till överkomligt pris, har varit in e några butiker Här i England där vi Bor trots att det generellt är billigare här skulle halva budgeten gå på klänning vilket jag inte vill :) måste säga igen hur fin klänning i valt!! :D
  • CoG

    Det ska bli roligt att få se!


    Nimrin skrev 2012-08-17 19:21:56 följande:
    Är påväg hem från jobbet nu men lägger upp bilder på dom jag fastnat för (och inte kan välja mellan :P ) när jag kommer hem ;)
  • CoG
    Nimrin skrev 2012-08-18 00:59:20 följande:
    Ja beslutsångest! Solig
    Det kan jag förstå!
  • CoG

    Nu har vi beställt våra ringar!

    Inom 2-3 veckor kommer dom och det är så spännande eftersom att det inte finns någon bild på dom.
    Jag har via mailkontakt med en tjej kommit fram till hur jag vill ha dom och hon ska göra sitt bästa och tillverka dom i sin lilla silversmedja.

  • CoG
    Nimrin skrev 2012-08-27 12:41:12 följande:
    Jo vi har kollat på den hemsidan, gravmark verkar ha en stor bygdegård lika med innertavle, tyvärr ligger deras hemsida nere. I sävar verkar det vara idrottsklubben som gäller, vi bor som tidigare nämnt utomlands med ska nog hem någon gång i höst så ska se om vi kan få titta runt lite då. Vi är väldigt intresserade av klockargården som hör till kyrkan men var så länge sedan jag var där så minns inte riktigt hur stort der är och det finns absolut INGEN information på internet om den om de hyr ut den eller inte och om man kanske bara får ha middag och ej fest eller ja... men men har i alla fall mailat dem då de är svårt för mig att ringa och väntar just nu spänt på svar! Skrattande
    Ja klockargården vore ju bra. Det är ju nära också!
    Jag håller tummarna att det funkar eller att ngt minst lika bra dyker upp.
  • CoG

    haha

    Du påminner mig om.....MIG! :D
    Jag vill och veta allt NU, NU eller NUUU;)


    Nimrin skrev 2012-08-27 16:25:53 följande:
    Undra hur låg tid det kan ta för dem att svara från pastorsexpeditionen om klockargården. Mailade igårkväll så egentligen kan väl ta någon dag men jag vill ju veta nuuuuuu Skrikandes Ja, jag är fruktansvärt dålig på att vänta Tungan ute
  • CoG

    Hallå allihopa!

    Jag kanske kommer att göra mindre som har med bröllopet att göra en tag framöver.
    Ringar och klänning är ju klart och eftersom att inbjudningskorten ska ut först i februari så känner jag lugnet.

    Till årsskiftet ska vi flytta från Ö.Ersboda till Röbäck, i samma veva börjar sonen på dagis, dottern ny skola och jag börjar jobba efter min mammaledighet så det blir nog fullrulle och fram tills dess ska vi försöka rensa, packa och göra allt så lättsamt och smidigt som möjligt för oss :)

    Någon här inne som bor på Röbäck?

Svar på tråden Umebrudar 2013