• jeanette85

    Umebrudar 2013

    Hej!


    Tar och hänger på här. Jag och min sambo gifter oss den 6 Juli 2013. Bröllopet blir i Helena Elisabeth kyrkan på Gammlia och bröllopsfesten är ute i Göstas loge.


    Känns roligt att ha kommit igång med lite planering men lång tid kvar och mycket att göra. Vi har en tydlig bild över hur vi vill ha vårat bröllop så vi hoppas att vi kan fixa det tillsammans med vänner och familj=)

  • jeanette85

    Hej hej länge sedan jag var inne och skrev här. Här händer det inte mycket i planeringen känns det som. Vi har bokat kyrka, festlokal, transport dit och hem. Sedan är det andra flytande.

    Eka: vad roligt med barn i februari. Själv väntar vi nr 2 den 6 februari=)

    Hur gör ni med mat? ska ni laga själv eller köra catering? kuveravgift eller bjuder ni på hela kalaset?
    Vi kommer också ha en liten när vi gifter oss ca 5 månader. Jag vill ha en liten middag men min sambo vill ha superfest. Vet bara inte hur man fixar barnvakt till en 4 åring och en 5 månaders när det är bröllop. hur gör ni andra som har barn? ska de vara med hela kvällen eller hur gör ni efter middagen och mot småtimmarna?

  • jeanette85

    CoG: Jag är av samma tanke som dig. Jag har en son på tre år och har inte brukat alkohol sedan plus på stickan 2008. Alla är vi olika. Men superfest menar jag inte fylleslag utan min sambo vill ha musik, dans, fest liknande medans jag är mer stillsam och nöjer mig med middag. Superfina kort du gjort=)

    Blev så inspererad av att titta in här igen så nu har jag beställt från Vistaprint lite saker till bröllopet då jag fick ett super erbjudande om gratis produkter. Så lite fel ordning men Tack kort, Info kort som får följa med inbjudningskorten, Sigill kommer snart hem.
    Sedan kollade jag runt på catering av middag och nu har vi bokat in Evys. Vi kommer att göra förrätt själv, buffé från Evys, Efterrätt gör vi själv & tårta kommer troligtvis en släkting göra annars blir den från Coop.

    Låter super trevligt att ses på en fika. Jag har dock fullt upp fram till den 14/11 men efter det går det bra för mig=)

  • jeanette85
    CoG skrev 2012-11-01 07:44:19 följande:
    Kan ni inte ha stillsam och mysig bröllopsmiddag då ni gifter er och sedan då barnen (speciellt den yngre) blivit lite äldre och då ni ser att det funkar att lämna bort över natten, då bjuda in till en härlig fest i kärlekens tecken för alla vänner och ha musik och stoj till långt in på natten?
    Eftersom vi vill ha ett bröllop som båda vill ha båda jag och min M2B så måste vi kompromissa han vill ha dans och en fest i samband med vigseln och visst jag ser inge fel i det egentligen bara lite mer att tänka på när man har två barn, men det är han lika medveten om=) Sedan är det så att jag är en väldigt tråkig typ när det kommer till festande medans min M2B och hela min familj tycker det är super trevligt att ha stora fester och verkligen fira när man kan. Inte så det slutar i fylleslag eller ens där ikring utan mer dans skratt och visst måste de få fira=)
  • jeanette85
    CoG skrev 2012-11-01 07:50:48 följande:
    Hur ser tackkorten och infokorten ut?
    :)
    Får inte till att kopiera men vistaprint.se och serien Spirande kärlek.
  • jeanette85
    CoG skrev 2012-11-05 17:04:16 följande:
    Spirande kärlek var fina!

    Är det samma färg ni valt att ha, eller har ni gjort en egen variant?
    Valt en annan färg. Har en gammel grön med bruna detaljer. Bröllopet kommer gå i grön vintage stil.
  • jeanette85

    Åh jag tror jag har hittat klänningen jag vill gifta mig i. Bara svårt att veta storlek då jag är gravid i v. 28 och min måttstock min syster jobbar utomlands så jag får snällt vänta tills hon kommer hem och beställa den.

    Vårat bröllop kommer att gå i vintage stil med grön tema färg. Vad tror ni om denna klänning då?

    http://www.jenjenhouse.com/se/A-linjeformat-V-ringning-Tea-laengd-Satin-Tyll-Broellopsklaenningar-Med-Spetsar-002014240-g14240

  • jeanette85

    Tack! Ja hoppas verkligen den kommer kännas bra=) men som sagt har inte beställt den ännu.

    Hur ska ni göra med fotograf? hur mycket under dagen ska de vara med? har ni en eller flera? vad har ni för budget på foto? känner att det är en stor post som skulle kunna dra iväg ordentligt=/

  • jeanette85

    kaffegrus: Bor din kompis i Umeå som säljer klänningen? vill hon sälja den fortfarande?

  • jeanette85

    Liloot: vad roligt i kommer ha våran fest ute på Göstas loge. Sitter och väntar på att babyn i magen ska ploppa ut, 14 dagar kvar tills det är beräknat. Känns lugnt på bröllopsfronten. Mycket klart så det känns som att det bara är små fix kvar men jag oroar mig att jag glömt en massa. Har fått hem både helium ballonger och ßervetter vi har beställt, Inbjudningskorten är klara och ligger i sina kuvert ska bara på frimärken och iväg. Hur lång i förväg kommer ni skicka ut era inbjudningar? Hur går det för alla er andra?

  • jeanette85

    Hej hej! Super länge sedan jag skrev. Vi pysslar på och förbereder så mkt vi kan med en liten på 10 veckor. Min klänning har kommit från Kina:) behöver sys in lite då jag gått ner snabbare efter förlossningen än jag trodde, m2b kläder är i stort sett helt klart. Inbjudan är skickade, solist i kyrkan bokad. Tårta, Give aways planerade. Känns som vi har ganska koll. En fråga ska ni pynta kyrkan? Hur?

Svar på tråden Umebrudar 2013