• Sia

    Bröllopstorget krånglar - nu igen!!

    Alltid är det något, ibland går det inte ladda upp bilder i forumet, ibland är det reklam över hela skärmen som inte går att få bort och ibland är det som det är just nu för mig - det går inte svara i trådarna på forumet. Det är så sjukt irriterande, vet ingen annan sida som krånglar så mycket som BT.


    Är det bara för mig det krånglar så mycket? Hur är det för er andra? Är det min dator eller sajten det är fel på?

  • Svar på tråden Bröllopstorget krånglar - nu igen!!
  • Sia

    Så vi är visst flera som har problem... Nu ikväll har det inte krånglat något alls för min del, men det känns som det bara är en tidsfråga när det börjar igen. Har också haft samma problem som dig, Krystal, och det tycker jag nog är det värsta. När man skrivit ett långt svar i en tråd på forumet och alltihop bara försvinner. Jättetråkigt, och det har gjort att jag varit mindre aktiv i trådarna än jag egentligen velat. Vem orkar skriva om hela tiden? Har försökt ta som vana att kopiera mitt inlägg innan jag klickar på "posta", men det ska väl ändå inte behövas tycker jag.


    Tack Krystal för att du bidrog till att den där hemska kaffereklamen försvann, så irriterande den var!! Tyvärr satte den sina spår, kommer aldrig köpa Tassimo! Inte så välinvesterade reklampengar för dem... ;)


    Tack för tipsen Nikkita, ska testa och se om det hjälper. Bara hoppas! Gillar ju BT, men blir bara så trött på det när det inte funkar som det ska.

  • Sia

    Oftast när jag ska ladda upp bilder i forumet händer det ingenting, det står laddar och sen tuggar det på i en evighet utan att något händer. Nån gång har det stått upload failed och nån gång error. Men jag brukar kunna hitta bilderna i mitt bildgalleri sedan, då kan det finnas 5 ex av samma bild för att jag försökt ladda upp bilden 5 gånger i forumet. Men där gör ju inte bilden någon nytta när jag ska ha den i en tråd.


     


    Smiley-gubbarna har jag aldrig kunnat använda om jag inte kopierar och klistrar in dem.


     


    Jag tror inte det har med datorn att göra, då jag använder flera datorer, bl a brukar jag surfa in här på lunchen på jobbet och den dator jag använder då ser vår it-tekniker till att den uppdateras och sköts som den ska. Jag har i stort sett haft samma problem där som när jag är hemma. Jag använder både Explorer och Firefox beroende på vilken dator jag använder.


     


    Jag håller till på flera olika forum, bl a Familjeliv, Bröllopsguiden och Flashback, men det är bara här jag upplevt problem.


     

  • Sia
    Chicita skrev 2012-06-20 13:58:01 följande:
    Har du varit in och ändrat bildinställningar (nere bredvid "ladda upp bild-knappen")
    Jag var in och ändrade där förut och fick sen det problemet att mina bilder landade i min bildmapp. Men jag gick in och bockade ur rutan om att inställningarna skulle sparas till nästa gång. Och efter det så har jag inte haft problem.
    Kollade för säkerhets skull, men nej, har inte ändrat nåt där.
  • Sia

    Arrgh!! Har skrivit ett inlägg och försökt lägga upp i en tråd flera gånger nu. Ett kort inlägg med en bild på 123kB, men det fungerar inte. Det var inga problem att ladda upp bilden och den hamnade i mappen för forumbilder i mitt bildgalleri.


    När jag klickar på posta får jag upp:


    Ett databasfel uppstod


    This script cannot continue, terminating.


     


    Känner igen meddelandet, har sett det flera gånger tidigare. Min dator som är felet eller BT?


     

Svar på tråden Bröllopstorget krånglar - nu igen!!