Inlägg från: Memsan |Visa alla inlägg
 • Memsan

  Corpse Bride-tema?

  Vi ska ha exakt det temat ^^ Men jag måste säga att det är lite svårt om man vill hålla utgifterna nere och ändå få till Corpse bride känslan.

 • Memsan

  Vi ska köra med borgerligt, vi gifter oss i december. Tanken har slagit oss ang löftena, men vi kommer nog även att slänga in egna ord.
  Själva vigsellokalen kan vi inte göra så mycket med ang själva temat förutom blåa ljus. Men festlokalen kan vi göra mycket med. Vi ska gå och plocka döda träd på en bekants mark och sätta in med ljusslingor i lokalen. Stubbar och trollhassel, svarta dukar. Mycket levande blåa ljus & ljusslingor. Ska försöka pyssla ihop egna lerfigurer á la burton- men det har visat sig lite knepigt för en som inte ens kan rita en rak linje. Origami liljor blandat med äkta blommor för att få till den overkliga känslan. Tårtan kommer vara det som binder ihop allt. Där betalar vi rätt mycket för all dekoration. Hade tänkt att spela musik ifrån filmen när gästerna kommer för att få den rätta inlevelsen direkt. Vet dock inte hur vi ska göra vid loungedelen...

 • Memsan

  Kul förslag. Några av våra gäster har frågat om det är ok att gå som en av hans figurer eller att ha något speciellt plagg på sig. Vi har sagt ja till allting förutom att det inte får bli för mycket spex, utan mer klädsamt. Vi har några som ska komma i monokel och käpp, Vissa tjejer ska komma i lilla svarta, hög hatt och burrigt hår osv.

  ChristineL: Hur ska ni få in tim burton i eran fest? Gör ni som vi, dvs tar saker ifrån Corpse Bride. Eller gör ni som ett annat brudpar som jag har läst om och bara tar lite av allt och gör en fusion?

 • Memsan

  Vi ville också ha topsy turvy tårta, men ingen i varken våran stad eller grannstäder vill göra så vi var så illa tvugna att beställa en vanlig rak. Våran lär väl se ut som din bild förutom att vi inte kommer ha något brudpar, konditorn ska få dit en fullmåne istället.

Svar på tråden Corpse Bride-tema?