• Chicita

    Tackgåvor

    Våra föräldrar, toastmastrar, tärnor och marskalker fick alla varsitt specialbeställt krus/ mugg som dom även fick använda under middagen.
    Den ena toastmastern (vi hade bara bett en, men han tog med sin son, som är makens kusin, som hjälp efter att han kollat upp att det var ok med oss) fick även en kanna som passade till krusen. (Även detta specialbeställt).
    Tärnorna fick ett hängsmycke i silver och bärnsten + "huvudtärnan" fick även matchande örhängen och marskalkerna fick varsitt halsband med hängsmycke i brons.

    Alla gäster (inklusive ovanstående) fick ett hängsmycke som hängde i en rem av vaxat linsnöre. Hänget hade en granne till oss smidit. Det var så kallade trollkors.

    I efterhand så har våra föräldrar plus tärnor och marskalker fått en fotobok från bröllopet. Toastmastrarna ska också få men vi har inte träffat dom än. Varje gång vi har tid så är dom bortresta eller tvärt om Tungan ute 

    Jag älskar att ge bort saker och att skämma bort folk. Om jag får välja mellan att ge bort eller att få en present så ger jag bort... 
    Vi funderar att bjuda in alla ovanstående till en middag eller grillkväll hemma hos oss på årsdagen. Men det är inte spikat än. 

Svar på tråden Tackgåvor