• Tilda93

    Tjejer med dåligt självförtroende - porr...

    Jag håller med TS , jag vill inte att min sambo ska kolla på porr eller liknade utan mig.. jag känner det att skulle han göra det så känner jag mig inte tillräcklig så att han måste ta saken i egna händer. Vill han kolla på nakna tjejer, så får han kolla på MIG :D , och oftast när vi ser folk på stan eller så kan vi kommentera och säga vad vi tycker, vi är helt öppna och säger ärligt vad vi tycker också..
    Men sen skulle jag ALDRIG gå igenom hans mobil för att kolla vad han har varit inne på eller kolla sms osv för jag litar på honom och är han otrogen så är det han som förlorar på det;)

    och ni som hoppar på TS borde läsa igenom vad ni skriver, visst tycker vi olika, men va F*N jämnföra med att hon inte vill att han ska kolla på porr och att han ska sitta inlåst i ett rum utan kontakt med omvärlden.. herregud!
    Förstår dig precis TS! , men saken är även om du har dåligt självförtroende så kommer du nog alltid vilja att han inte tittar på porr, så vida ni inte gör det tillsammans, som att få tips på hur man kan pigga upp sexlivet. Jag själv ser ingen större idé med porr..
    men tycker det är jävligt intressant med Fråga olle ect.

    Men hoppas allt löser sig för er TS , Kramar {#emotions_dlg.flower}


Svar på tråden Tjejer med dåligt självförtroende - porr...