Inlägg från: Anonym (olika) |Visa alla inlägg
  • Anonym (olika)

    Tjejer med dåligt självförtroende - porr...

    Anonym (Sårad) skrev 2012-06-01 08:30:54 följande:
    Anonym skrev 2012-05-31 21:45:52 följande:
    Jag måste fråga TS om du själv aldrig tittat på porr eller haft erotiska fantasier? Gör det att du föredrar det framför din man? Som så många andra påpekat så handlar det bara om fantasier och inget man vill uppleva i verkligheten. Jag kan också förstå om han försöker dölja det för dig eftersom han vet att det gör dig ledsen. Att fantisera och onanera är hälsosamt och normalt och jag uppmanar dig attgöra detsamma :)

    Det verka bottna i din osäkerhet och för er bådas skull så kansketerapi vore en lösning. Antingen går du själv eller så går ni tillsammans och reder ut problemen. Det kommer ni båda må bättre av. Han mår säkert också dåligt över dålgt sanvete för att han sårar dig. 
     Klart jag har kollat på porr, i mina gamla förhållanden kollade vi tillsammans, men de tog jag inte heller lika seriöst som jag gör med nuvarande. Och fantasier är en helt annan sak, det sitter i hjärnan, jag behöver inte se på nakna män eller porr för att spela upp det.
    Jag tror att det är bra att komma ihåg att alla inte riktigt tänker på samma sätt, då menar jag verkligen tankarna, hjärnan :P
    För en del personer räcker det med att tänka och fantisera för de har lättare att "tänka i bilder", medan andra personer har väldigt svårt att få upp bilderna och då kanske föredrar att ta hjälp av film eller bilder...
     
Svar på tråden Tjejer med dåligt självförtroende - porr...