Inlägg från: El Plupp |Visa alla inlägg
  • El Plupp

    Mars 2013-brudar

    HEJ


    Vilken rolig tråd. Det kommer bli jättekul sen i mars när alla faktiskt börjar gifta sig då det faktiskt till och med kommer komma upp lite bilder från allas dagar :)


    Min mamma tycker att jag är en Bridezilla som bokade kyrka och lokal ett år i förväg och som redan sitter och funderar på inbjudningskorten. Så det känns skönt att se att det är lite mer "såhär det är" för alla nu förtiden då man planerar bröllop.. Då när hon gifte sig på 70-talet var det ju mer mode att smyga iväg och gifta sig med bara två vittnen och sen ha fest för vännerna. Inte lika mycket pysslande och planerande.


    Har ni mars-brudar köpt klänning än? Jag tänkte försöka vänta till det är typ 3-4 mån kvar bara så man vet vilken vikt man har och att man verkligen är nöjd med klänningen.. Tror ni att det är i senaste laget att köpa?


    Du och jag mot världen ... 2013-03-23
  • El Plupp

    Ooohhhh 100 dagar kvar idag... Gud va jag längtar :)


    Du och jag mot världen ... 2013-03-23
  • El Plupp
    eml33h skrev 2012-12-20 13:22:29 följande:

    72 dar.. gaah..
    Fick ett "återbud" igår.. hade skrivit fel adress till m2b´s moster så var en äldre herre som ringde och tackade för inbjudan men tyvärr kunde han inte komma.. Haha, tydligen hette hans fru exakt samma som mostern och dom bor även i samma stad. Lite kul faktiskt ;)


    Ha ha ha. Hade ju varit jättekul om herrn och dennes fru tackat ja och bara dykt upp på er stora dag :)
    Du och jag mot världen ... 2013-03-23
Svar på tråden Mars 2013-brudar