Inlägg från: Hotlena |Visa alla inlägg
  • Hotlena

    Mars 2013-brudar

    Vi gifter oss 9e mars 2013, vilket datum har ni? Och hur mycket har ni planerat?

  • Hotlena

    MiaCilla: Fast jag inte är TS så tror jag nog att det går bra att du är med i den här gruppen =) Jag är med i en grupp som heter "brudar i februari 2013 ?" så det finns en sån =). 

    Vi har inte gjort särskilt mycket aktivt ännu, men mycket på papper.
    Vi vet vilken lokal vi ska ha och har haft kontakt med uthyrarna men inte bokat färdigt ännu. Vi måste dit och kolla lite först.
    Vi kommer ha ett budgetbröllop med kuvertavgift och har mest problem med att komma på vad vi ska ha för mat... Fundarer nu på att göra maten själva med hjälp av min kompis som har jobbat med mat hela sitt liv och är jätteduktig. Har även en kompis som är jätteduktig på att fota som vi ska prata med och en annan som erbjudit sig att göra tårtorna =) Det är bra att känna folk.

    Just nu är det dock mest fokus på husköp då jag just landat ett heltidsjobb. =)
    Kan förstå att det bli mycket fokus kring födseln för dig nu också Just me =) 

  • Hotlena
    Har/Kommer  ni andra att skicka Save the Date kort?
    När tänkte ni skicka ut inbjudningskorten??  
    Du & Jag 23/3-2013
    Vi kommer inte skicka några STD utan inbjudningarna går ut strax före jul nån gång =) De flesta bor i vår stad, endast några få som har längre resväg så vi känner inte att det behövs. De som har längre att åka vet redan om datumet också. =)

    Det börjar nog vara dags att gå in djupare i planering nu ändå. Tiden går fortare än man tror! Det kommer dock rulla in lite extra pengar i hushållet nu vilket känns bra då vi haft några tuffa månader innan jag fick jobbet och har fått stjäla lite från sparkontot =/ Nu ska det återställas och mer där till! =) Måste dock räcka till en lagfart också här framöver. 
  • Hotlena

    Vad jag läst så ska de ha stängt minst 9 månader men de räknar med ett år. De planerar alltså att öppna men det hinns ju inte till mars =( Jag hade också funderat på att fira min 30-års dag ev möhippa där... får tänka om.

  • Hotlena

    Nu var jag väldigt seg på att svara, men på deras hemsida står följande:
    "På grund av branden kan Cape East inte ha någon verksamhet under det närmsta året, möjligen en mjukstart efter nio månader. "

    http://www.capeeast.se/

    Men de kanske är bestämt annat och inte uppdaterat...

Svar på tråden Mars 2013-brudar