Inlägg från: palma2013 |Visa alla inlägg
  • palma2013

    Mallorca 2013

    Hej! Är ny här. Vi viger oss i Palma i maj. Vi har bokat fotograf Carolina Alomar Olsson på karolinakuinella. Hon kunde sätts ihop ett skräddarsytt litet paket som passar just oss. Det finns färdiga paketpriser också. Även hon är svensk. Ett litet tips! Glad

  • palma2013

    Hej Annika03. Kul att få en så personlig klänning. Har sån beslutsångest ang middagen efter vigseln. Vart ska ni äta? Inne i Palma eller åker ni iväh någonstanns. Är så tacksam för tips och rekomendationer.

  • palma2013

    Hej Aewen 77. Börja med att gå in på svenska kyrkan i Palmas hemsida. Där finns all information ang vigsel etc. Sedan kan ni boka valfri resa genom en researrangör. Det mesta går att ordna på egen hand men det finns även bröllopsarrangörer om ni vill kosta på er det. Massor med länkar till bra kontakter via svenska kyrkan i Palma. Lycka till! berätta gärna hur det går.

  • palma2013

    Hur går det för er alla med er bröllopsplanering på Mallorca? Är det någon som redan har gift sig från denna tråd.?

  • palma2013

    Jag ska ha en vanlig mellanstor resväska att checka in och sedan en liten handbagageresväska "flygvärdinneväska" att ha klänningen i .Lägger den nog i silkespapper och i den väskan kan den ligga ganska slätt. Tar även skor och de viktiga detaljerna i handbagaget.

  • palma2013
    Palma201302 skrev 2013-03-01 22:49:02 följande:
    Jag och min man är precis hemkomna från vårt bröllop i Palma. Helt fantastiskt var det och vi är så nöjda. Vi vigdes nere vid marinan vid Svenska kyrkan. Vi bodde i Palma stad på ett litet hotel som hette Convent de la Missio, som var jättemysigt med väldigt bra och personlig service. Hår och smink fixade Linda på Mallorca Makeup- superduktig och proffsig och fick mig att slappna av lite trots att jag var så nervös. Fotograf var Karolina på Kuinella Photography- även hon jätteduktig och bilderna blev superfina och personliga trots att varken jag eller min man gillar att bli fotade :)
    Åh vad roligt att höra snart är det vår tur! Känns bra att både fotograf och make -up föll till belåtenhet då vi har valt samma. Ser ännu mer fram emot resan nu. Vart åt ni er bröllopsmiddag? Rekomendationer på någon fantastisk restaurang? Har du några bilder att lägga upp?? Vad jag lääängtar!!!! Ett stort GRATTIS till er båda!
  • palma2013

    Tack för tipset. Vi har faktiskt tänkt att äta på Simple Fosh men vet inte om det blir själva bröllopsmiddagen. En del restauranger har stängt och öppnar nu under mars månad. Uppfattade att ni också vigde er på tu man hand utan gäster med. Vi reser själva och kyrkan ska hjälpa till med vittnen. Det är så spännande och "att göra listan" har minskat drastiskt = att snart är det dags. Vi ska också bo inne i Palma. Vi har beställt en liten brudbukett från kyrkan och hoppas att det ska fungera.


    Kommer du på mer tips så får du mer än gärna berätta om er fantastiska dag. Det är så inspirerande att höra från dig som varit där NU och gift er. All lycka till i äktenskapet och njut av att vara nygift.

Svar på tråden Mallorca 2013