Inlägg från: Chicita |Visa alla inlägg
  • Chicita

    Ev. operation i juni - bröllop i augusti

    För mig så är det mycket mer stressande att inte få göra något...
    Efter att jag opererat axeln första gången så kunde jag inte hålla mig - jag tapetserade om köket i vår lägenhet vi hade då (inte många kvadrat, gick lite drygt en rulle bara men mycket småbitar och pyssel).

    Om jag var som du så skulle jag göra så mycket av dom stora sakerna (alla "måste-saker") nu så det är klart. Och under konvalecenstiden så skulle jag ha pysslat, bara för att hålla mig sysselsatt och nerverna under kontroll.
    Typ göra trådbollar för dekoration, eller pyssla med bordsplaceringen, skriva frågor till tipspromenad (även om ni inte kommer använda dom sen) osv...
    Saker som måste göras på ett visst datum eller saker som kan lejas bort till släkt och vänner skulle jag ha överfört på dessa. Och sen kanske planera in några härliga kvällar där ni sätter er ner och går igenom hur allt går så du får en bra överblick och alltså kan stressa av lite.

    Planera dagen ordentligt så du inte behöver stressa på er stora dag. Var tidspessimist, beräkna längre tid för allt. Och ha backupplaner så behöver du inte känna stressen.

    Lycka till Solig 

Svar på tråden Ev. operation i juni - bröllop i augusti