• Ellis

    Ev. operation i juni - bröllop i augusti

    Det låter som att du/ni redan gjort mycket inför bröllopet. God planering och jag tänker att då blir det förhoppnignsvis mindre stress i anslutning till bröllopet. Om du har det som går färdigt innan operationen och förberett folk på att de kommer behöva hjälpa till lite så tror jag det kan gå vägen om det är det du vill.

    Och som daniiel skrev, det går att delegera ut uppgifter. Jag jobbar för fullt, skriver uppsats och har massa andra bollar i luften och delegerar till sambon vad han ska göra. Jag har planerat och koll på vad som behöver göras, och så säger jag till honom vem som ska ringas osv. Han är inte lika glad i att planera som jag är då ;) Men det går att delegera ut och saker blir gjorda. Jag hade definitivt inte protesterat om en släkting eller vän som skulle gifta sig behövde hjälp med saker inför bröllopet pga hälsoskäl, jag hade inte protesterat annars heller.

    Du kan ju också diskutera med din läkare vad h*n tror om stressen och så.

    Men viktigast av allt är hälsan, så känn efter vad du tror att du klarar av. Diskutera med läkare, m2b, släktingar, vänner och hitta en lösning som är bekväm för er och din hälsa.

    Lycka till!

  • Ellis
    Anonym (:() skrev 2012-05-23 11:50:04 följande:
    Tack för era fina tips, underbara människor!! 

    Ni har ju rätt, det är full möjligt att fixa ihop dethär, det krävs bara lite mer planering i förväg. Och att man kanske skulle släppa på att vara sånt kontrollfreak...? :P

    Jag får ta det som det kommer helt enkelt, och ta en sak i taget. Ni är helt fantastiska, vet ni det?  
    Lycka till med allt! Du får kanske träna på att leda andra medan du tar det lugnt istället ;) Jag tycker själv om att hålla koll på precis allt, men ibland får man istället se till att någon annan håller koll eller fixar. Inte så lätt alltid, åtminstone inte för mig. det krävs övning men det går Glad Allt går. Jag försöker se möjligheter istället för hinder. Som sagt, lycka till!  Och ta hand om dig!
Svar på tråden Ev. operation i juni - bröllop i augusti