Inlägg från: Anonym (:() |Visa alla inlägg
  • Anonym (:()

    Ev. operation i juni - bröllop i augusti

    Jag inser redan nu att det är inte mycket som kan rås för gällande dethär. Men jag måste få ventilera av mig lite.... 

    Jag måste eventuellt genomgå en rätt så jobbig operation i juni. Innan man har repat sig helt tar det ca 1,5 månader. då man inte får utsättas för stress, motionera, tja, allt som normalt sett får upp pulsen. 

    Vi har planerat att gifta oss i slutet av augusti. Inbjudningar har skickats, biljetter är bokade för dem som kommer utomlands ifrån, menyn är fixad, ja, en hel del är gjort. Det inser ju vem som helst att det blir förbannat tajt att få till det, speciellt på slutet när det blir en massa sista minuten grejer som ska fixas. Och dessutom vill jag inte må dåligt/vara orolig för hur jag mår på min bröllopsdag.

    Borde vi bara ställa in hela sk*ten och ta det nån annan gång istället?    

  • Svar på tråden Ev. operation i juni - bröllop i augusti
  • Anonym (:()

    Ja, tack för tipset, det är ju iofs en ide. Men jag tyckte vi hade "bantat" gästlistan rätt ordentligt, vi ska vara runt 60 pers. 

  • Anonym (:()
    daniiel skrev 2012-05-22 18:26:08 följande:
    Eller så försöker du leja bort så mycket som möjligt av allt som göras och förberedas och försöker hitta enkla lösningar på det som är kvar. Inte för att jag inte tror att era vänner och familjer inte skulle förstå om ni vill skjuta på det, men om det är så att ni verkligen vill gifta er nu.

    Ni måste ju inte ha en bröllopsfest som pågår till mitt i natten, utan en trevlig middag med lite bröllopstårta som avrundas vid 20-21 på kvällen räcker gott och väl. Ni skulle ju då kunna få en ganska sen vigseltid också, tex 15-16, så har du gott om tid på dig att göra dig klar utan att stressa. Då kan ni också fotas någon timma innan och du behöver ändå inte stressa med något tidigare under dagen.
    TACK daniiel för dina tips! Det kan gå ihop ändå på slutet då, kanske... Jag uppskattar dina fina ord och förslag. 
    Ellis skrev 2012-05-23 00:21:11 följande:
    Det låter som att du/ni redan gjort mycket inför bröllopet. God planering och jag tänker att då blir det förhoppnignsvis mindre stress i anslutning till bröllopet. Om du har det som går färdigt innan operationen och förberett folk på att de kommer behöva hjälpa till lite så tror jag det kan gå vägen om det är det du vill.

    Du kan ju också diskutera med din läkare vad h*n tror om stressen och så.

    Men viktigast av allt är hälsan, så känn efter vad du tror att du klarar av. Diskutera med läkare, m2b, släktingar, vänner och hitta en lösning som är bekväm för er och din hälsa.

    Lycka till!
    TACK också till dig, Ellis, för dina råd. Du har så himla rätt i att hälsan går före allt annat, det är lätt att glömma bort det ibland. Och ja, min M2B måste nog involveras lite mer än han hat gjorts hittills ändå. Vi får se hur det går - kanske det händer nåt mirakel och jag slipper opereras helt?! 
  • Anonym (:()

    Tack för era fina tips, underbara människor!! 

    Ni har ju rätt, det är full möjligt att fixa ihop dethär, det krävs bara lite mer planering i förväg. Och att man kanske skulle släppa på att vara sånt kontrollfreak...? :P

    Jag får ta det som det kommer helt enkelt, och ta en sak i taget. Ni är helt fantastiska, vet ni det?  

Svar på tråden Ev. operation i juni - bröllop i augusti