• Nudax

    2 veckor kvar! Hjälp mig med mitt sommarbröllop!

    Låter jättefint det du planerat ju! Tycker du ska låta björkriset vara som det är, det är fint.
    Nått som är fint är att hänga en massa "pappersbollar" ("Pom poms") i taket i olika längder, kanske i era färger? Lätt att göra själv och ska de hänga på lite höjd är det inte så noga hur de ser ut på nära håll. Personligen tycker jag det blir finast om det inte är för mycket och plotrigt, och att de bör hänga på lite olika hljder men nått sånt här:





  • Nudax
    Nudax skrev 2012-05-20
    thean skrev 2012-05-20 10:02:19 följande:
    Åh jättefint! Men hur gör man dom??? Ser svårt ut =)
    Här är en enkel beskrivning:
    www.zickermans.se/gor-dina-egna-pom-poms/

    Tycker sen som jag skrev ovan att man kanske inte ska ha för många/för plottrigt. Häng några där ni tycker att det ser tomt/trist ut kanske? =)
  • Nudax

    >Som du ser är det väldigt lätt, ska själv försöka skaffa papper och pyssla lite idag tänkte jag. Tror inte du måste ha silkespapper, om man tar vanligt färgat ritpapper och "knövlar" ihop det lite/gnuggar pappret lite så det blir lite mjukt och veckigt (har sett en beskrivning om just det) så blir det väldigt snyggt med det pappret också.

  • Nudax
    BlåAugustibröllop skrev 2012-05-20 10:55:30 följande:
    Vi hade tänkt ha fibervär eller markväv och då tänkte vi använde oss av självhäftande kardborreband för att sätta fast det - så slipper vi problem med hål efteråt. Skrattande
    Fast hur ska ni fästa den ena delen av kardborrebandet mot taket då? :D
  • Nudax
    BlåAugustibröllop skrev 2012-05-21 15:22:14 följande:
    Den är självhäftande, men klistret är inte så där jobbig att få bort som på etiketter och sånt. Vi har testat på lite olika ytor här hemma - dörrar, bord, stolar, hatthyllan - går bort utan märken, även när den fått sitta.
    Aha, kanonsmart lösning då ju! =)
Svar på tråden 2 veckor kvar! Hjälp mig med mitt sommarbröllop!