Inlägg från: Anonym (Redan ångest) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Redan ångest)

    Nån som ångrat i samband med bröllopet?

    Jag har inte gift mej än men jag ångrar redan att jag har lagt ner så mkt energi på att göra andra nöjda. Dels min mamma som tycker att More it More. Så jag har köpt en jättemaffig tiara, maffiga smycken, maffig klänning osv. Hon kommer säkert tjata när hon är med och fixar håret också och det kommer sluta upp med att jag har 2 flaskor hårsprej i håret och en massa flitter. Fruktansvärt smaklöst enligt mej men jag orkar itne tjafsa och gör ändå som hon säger. Dels vänners och släktingars åsikter om mat osv. Jag tror inte att man går på fest för att äta! Men det är många som säger "jag tycker om kyckling men är det inte billigt att servera det på ett bröllop?". Och då har jag valt lamm också... Dyrt och äckligt enl mej men jag har ändå gjort mitt val och det är försent att ångra sej.

    Jag ångrar att vi har lagt ner 15 000 sek på blommor för att dekorera lokalen. Vem tusan bryr sej om blommorna? Jag hade ju kunnat resa för pengarna. Eller skänkt dem till välgörenhet! Men nope, jag valde att beställa blommor.

    Jag ångrar att jag har bjudit vissa gäster. De gillar inte mej, jag gillar inte dem men för syns skull så "borde" jag bjuda dem och därför gjorde jag det.

    Jag ångrar att jag inte började planera tidigare. Jag hann inte beställa klänning så jag köpte en begagnad som sitter sådär. Jag får ta en frisör jag inte är så säker på. Jag har inte hunnit pyssla mtk själv utan måste köpa in saker och då blir det så dyrt och inte precis som jag vill ha det. 

    Jag ångrar inte mannen jag har valt dock =) 

Svar på tråden Nån som ångrat i samband med bröllopet?