Inlägg från: Anneli256 |Visa alla inlägg
  • Anneli256

    Nån som ångrat i samband med bröllopet?

    vad jobbigt att du känner så. Har varit gift tidigare så jag känner igen känslan. Men som Svintozz skrev så var det ju de valet du gjorde då. Jag hoppas du kände dig vacker på din dag?. Frisyr och klänning kan bli omodernt beroende på hur länge sedan det är, det är inget som du kan ändra på i efterhand. Sen finns det en hel uppsjö frisyrer och klänningar..bara här på BT finns det ju dom brudar som köpt flera klänningar och har en oerhörd beslutsångest... tänk om jag väljer fel. Men jag tror att just då kändes det rätt .. eller ?Ringen däremot är ju något man faktiskt kan ändra. Om du har guld så kan du ju lämna in den och få den omgjord.


    Jag tror att om du tänker efter så var du säkert jättelycklig dagen då du gifte dig.. som sagt var försök ta till dig den känslan och stirra dig inte blind på detaljer som du inte kan ändra.Och som ovanstående talare skriver.. ni kan ju förnya löftena om ni vill "göra om det"


    Personligen så händer det ganska ofta att jag tittar på gamla kort och ser min frisyr och kläder..det som kommer upp i huvudet då är... Hur tänkte jag här egentligen :) Sen finns det ju faktumet att man har en bild av sig själv när man ska gifta sig..hur man vill se ut..o så motsvarar det inte verkligheten. Ungefär som när man beställer kläder på nätet ellet i katalog..o man förstår inte alls att dom inte sitter lika snyggt som på modellen :)bara mänskligt.

Svar på tråden Nån som ångrat i samband med bröllopet?