• lordoz

    Bröllopstorgets medlemmars bästa spartips

    Tänk ut vad som är viktigast för ER och satsa pengar på det. Och fundera på olika budgetalternativ på resten.

    Jämför!!!

    Den ena lokalen kanske kostar 10.000, medan en annan kanske kostar 5000 och den tredje 500. Om lokalen då kanske inte är högsta prio, så kanske det går lika bra med den som kostar 500 som den som kostar 10.000.

    Som passionsblomman var inne på: var flexibel!

    Om du har rött som tema, så lås dig inte vid EN nyans av rött, utan var öppen för olika nyanser. På det sättet kan d köpa det som är billigast!

    Var ute i god tid!

    Kolla på reor! Fyndavdelningen på olika affärer. Om du har gult som tema, så kolla efter påsken.. Om du har rött, så kolla efter jul på utförsäljningar.

    Om du fyller år innan bröllopet, önska dig bra presentkort i present. T.ex. på frisör, smink eller någon affär som har saker som ni behöver köpa in.

    Köp begagnat!

    Om lokalen inte har bestick, glas och liknande. Köp det begagnat! Kolla på Myrorna och liknande ställen. De kanske inte har 60 - 100 likadana, men överväg då om det inte kan vara lite festligt att INTE ha likadana. Alternativt, kolla här på 'Köp och Sälj' eller på blocket. Vi fick t.ex. tag i 60 champangeglas för 150:-. Se det kanske även som en temporär utgift, och sälj sakerna efter ert eget bröllop!

Svar på tråden Bröllopstorgets medlemmars bästa spartips