• MariaM­agdale­na
  Äldre 14 May 20:36
  3620 visningar
  17 svar
  17
  3620

  Morgongåva till mannen?

  Vad ska ni ge era män i morgongåva?


  Jag kommer verkligen inte på NÅGOT alls som känns bra och är genomförbart =( Han är en riktig sportfantast, (främst trav och fotboll), använder inga smycken så klocka eller liknande går bort. En fotbollsresa tex hade ju varit toppen men vi sparar just nu till vår bröllopsresa så det går tyvärr bort det med. Jag är för blyg för att fixa någon lättklädd fotografering Vi har två barn tillsammans. Har ni något tips på vad jag skulle kunna hitta på till honom eller kanske lite inspiration med vad ni själva ska hitta på? =)

 • Svar på tråden Morgongåva till mannen?
 • MariaM­agdale­na
  Äldre 15 May 18:23
  #5

  Ett träd som representerar oss två och framtiden hade kanske varit något Det får spånas vidare på!


  Delägarskap i travhäst är tyvärr både dyrt och ganska meningslöst om man inte köper en del i en bra riktigt inkörd travhäst men då är dom ännu dyrare, och tyvärr är det så pyttesmå andelar dessutom... Annars hade det varit en supergrej!


  Skjuta straffar med ett lag hade kanske varit skoj... Vi har ju Modo här på hemmaplan (dom har ju dock inte varit så bra dom senaste åren tyvärr och inte heller något favvolag tror jag), men frågan är om min blivande ens kan stå på ett par skridskor? Fotbollslag har vi inget direkt som är favvo här i närheten, då får vi åka till Manchester och då är det återigen dessa tråkiga pengar

 • MariaM­agdale­na
  Äldre 16 May 09:05
  #15
  Panci skrev 2012-05-15 21:02:15 följande:
  Min blivande älskar fotboll och framför allt Brasilien. Så jag tänkte ge honom och mig en biljett till Sverige -Brasilien som är 15 augusti. Vi gifter oss den tredje aug... Kanske inte jättekul som morgongåva men jag vet att han kommer att älska den!

  Vart spelar dom då någonstans? Och hur mycket kostar en sådan biljett? Vet du hur tidigt dom släpper biljetterna?


  Vi gifter oss i januari så det är ju inte fotbollssäsong då heller, men går det att köpa biljetter så pass tidigt hade det absolut kunna vara nåt =)


   


  Vi bor i Norrland och här runtomkring finns det tyvärr varken några hockeylag, fotbollslag eller travbanor som är någon höjdare, då är det nog Stockholm vi måste åka till om det ska börja likna något. Men en resa till huvudstaden är ju knappast något jag skulle tacka nej till heller, dit åkte vi alltid på sommaren innan vi fick barnen =)

Svar på tråden Morgongåva till mannen?