• Serveringspersonal?

  Sön 13 maj 2012 22:03 Läst 2908 gånger Totalt 4 svar
  queene­mma
  Visa endast
  Sön 13 maj 2012 22:03

  Vi tänkte beställa mat ifrån ica stenby deras olika bufféer. Men nu är ju då frågan hur man ska göra med serveringspersonal. Vill ju ha någon/några som serverar välkomnstdrinken till alla, ställer fram maten och tar fram ny om den tar slut därefter plockar undan och tar fram tårta och brygger kaffe och ställer fram det. Vill inte heller betala en massa pengar för att ha några som fixar detta.. Kan tänka mig att det behövs 2 eller 3 personer men vet inte vart man kan hitta några.. 

  Ni här i eskilstuna hur gör ni med serveringspersonal?  

 • Mån 14 maj 2012 11:18 #1

  Kan du inte prata med några jobbarkompisar eller mammas väninnor eller liknande?
  Det brukar ju vara den lättaste lösningen.

  Mina kollegor ville så gärna närvara på mitt och makens bröllop att dom erbjöd sig att hjälpa till bara för att få komma och vara med Flört 
  Nu fick dom ändå betalt, jag ville inte utnyttja dom... Men det jag menar är ju att många som finns runtomkring en, men som man kanske inte skulle bjuda in - kan tänka sig att hjälpa till bara för att få vara med på ett hörn. Så börja i den änden.

  (jag bor inte i Eskilstuna nu, men jag är född där... Hade jag bott där så hade jag kanske kunnat hjälpa dig) 

 • Mån 14 maj 2012 19:37 #2
 • Mån 14 maj 2012 19:43 #3

  Men.. skrev ett inlägg men texten försvann. :(


   


  I alla fall.. hur många gäster kommer ni att vara och när är bröllopet?


   


  Jag bor i Eskilstuna och har jobbat rätt länge i restaurangbranschen = rätt många bufféer. ;) Själv kommer jag att ha 8 st som serverar, med ca 150 gäster och försöker blanda folk med tidigare erfarenhet och folk utan. Vi har dock 3-rätters och inte buffé.


  Har du provat med att kolla med Rinmans restaurangare om nån där skulle vilja jobba? Eller som Chicita föreslog, kollat med jobbarkompisar eller bekanta? Vill du inte betala något alls eller skulle du vara villig att betala lite?


   


  Jag skulle kanske kunna ställa upp beroende på när det är. :)

 • queene­mma
  Visa endast
  Mån 14 maj 2012 20:12 #4

  Tack för svar från er båda två :) 

  Jag har inte vad jag vet några andra att fråga i vänskapskretsen och jobbkretsen :( Dom som jag känner kommer vara med eller förhoppningsvis vara med när vi gifter oss.

  Vi gifter oss den 13 april nästa år.  Kommer vara om nu alla kommer 55 personer kommer ca 40 vuxna och resten barn (några bebisar). 

  Har inte kollat med dom på rinman ännu kan ju kanske kolla upp om det finns någon där man känner lite löst bara :) eller ja jag känner väll ingen där då dom är yngre än mig men min släkt kanske har någon dom känner.  

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll