• Chicita

    Visa bilder mannen

    Hehe... det här har ni väl ingen nytta av att se, men bara för skojs skull då...

    Maken med sin minsta bror (som sjöng i kyrkan).
    Vill inte visa hans ansikte utan tillåtelse när man ser honom så bra på bilden så jag suddade det.
    I alla fall inget rosa Flört



     
  • Chicita
    teddy skrev 2012-05-22 16:05:49 följande:
    Jag har en fundering ang hans kläder som jag tänkte kuna passa in i denna tråden... :)
    Om han ska ha svart kostym o vit skjorta o sen en väst, vilken färg ska västen va?? Jag menar, om han ska ha en väst som e ivory måste in skjortan också va ivory då? eller om han ska ha en vit väst o en vit skjorta? hur sjutton ser det ut med en skjorta i en vit nyans o en väst i en annan?? funkar det?? finns de ens skjortor i typ ivory??
    Jag skulle nog hellre valt vit skjorta och beige väst eller något sådant så man får lite tydlig skillnad så man inte riskerar att få en väst som ser lortig ut i jämförelse med skjortan eller tvärt om.
    Men annars brukar de flesta bröllopsbutiker ha både skjortor och västar i många färger så man kan beställa i samma nyans.

    Maken köpte en skjorta på Dressman till mammas begravning som jag nog skulle anse är mer ivory än vit annars. Men ivory kan ju vara 100 olika nyanser typ. Så även om skjortan skulle vara märkt med "färg ivory" så skulle jag inte räkna med att västen blir exakt samma nyans 
  • Chicita
    teddy skrev 2012-05-22 16:37:04 följande:
    Nä precis... men om han nu köper en vit k´skjorta o sen hyr en väst som e ivory, funkar de eller kan de bli helt fel??
    Det kan funka - och det kan bli helt fel...
    Det beror helt på vilken ivory det är och om skjortan är kritvit (dragning mot blå) eller vit (ytterst lite dragning mot gul).
    Så det är många saker som spelar in.
    Men en vit skjorta har han ju säkert nytta av fler gånger. Så varför inte köpa den och testa ihop med västen? Glad 
    Spara kvittot annars så får ni säkert lämna tillbaka den annars 
  • Chicita
    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2012-08-16 10:29:34 följande:
    Jag måste bara fråga... Vad tycker era män om allt rosa? Min kille skulle aldrig ha ngt rosa på sig. Och jag skulle nog aldrig köpt ngt sådant till honom ändå
    Vi hade ju inte rosa som tema... 
    Men maken har haft både ljust rosa och en ljusare vinröd som man med lite vilja kan räkna som rosa för den är nästan pastellfärgad, men uppenbart vinröd, vid flera tillfällen.

    Första gången kände han sig lite obekväm, men det var till en nära väns bröllop. Jag var tärna och skulle ha vinröd klänning och även om han inte var en del av bröllopsföljet så ville både jag och han att det skulle synas att han hörde ihop med mig och alltså var nära brudparet. Så då hittade vi en rosa skjorta och en slips som var rosa och vinröd i yttepyttesmå rutor. Men sen har han frivilligt valt ut den där "vinröda" skjortan efter det och han har använt den rosa skjortan flera gånger också. 

    Tror det kan vara en fråga om att hitta rätt rosa.
    Maken skulle aldrig ta på sig en riktigt jätterosa skjorta, slips eller liknande. Men den här diskreta rosa färgen trivdes han i 
Svar på tråden Visa bilder mannen