• Camilla837

    Bilder på er dukning!

    malli716 skrev 2012-05-11 15:05:36 följande:
    Inte mitt egna bröllop men ett jag var ansvarig för dekorationerna på Skrattande Murgröna i kruka på borden med rosa fjäril. Björkrishjärta bakom brudparet + björkrisgirlanger vid ingångarna. Två stora vaser mer rosor, pioner och steelgrass med pärlor påträdda som "brudbåge" och som ramade in brudparet =)


    Så underbart och romantiskt:)
  • Camilla837
    L och J skrev 2012-10-19 11:53:45 följande:
    tjusigt! vart är detta någonstans?
    På seaside, Björkö (Göteborgsskärdgård)
  • Camilla837
    Kakbakaren skrev 2012-10-19 18:14:34 följande:
    Jättefina dukningar! Jag undrar ni som har täckt in era stolar, har ni själva sytt stolsöverdragen? Det är väldigt snyggt, men tar inte det vääldigt lång tid? Och hur fungerar det i praktiken, hålls stolsöverdragen på plats? Samma sak gäller rosetterna, hålls de också på plats eller låg de ut över hela golvet efter halva kvällen? Var det svårare att dra ut och in stolen då man har på stolsöverdraget? :D Många frågor, hoppas någon kan svara :)
    Vi hyrde stolsöverdragen och rosetterna. Var inte alls jobbigt att sätta på dom ocxh de satt precis lika fint efter festen som de gjorde innan gästerna dragit i stolarna. Att stolen var svårare att dra ut var inget jag märkte. Många av gästerna gav flera gånger kkomplimanger för stolarna och personalen som jobbade i lokalen tyckte att det gjorde en stor skillnad på hela intrycket av lokalen.

    Dvs jag har bara positiva upplevelser av stolsöverdrag. 
  • Camilla837
    Burre skrev 2012-10-20 13:36:41 följande:
    Vilket härligt godisbord! <3 Fint att de går i färgtemat hihi! Vad står det på den vita "låda" ??

    Funderar ju också på att ha godisbord, men vet vilket godis man ska ta, vill du berätta vilket godis ni valt? Ser att det är minimarchmallows iaf :)
    Det står tändstickor på asken.

    VI har vita och rosa ahlgrensbilar, geischa och frazer mint. Stora skumsvampar. Resten av godiset har jag köpt på ebay från usa. Var så svårt att hitta i färgtemat här i svergie så hittade en tjej är som igentligen inte skickade till sverige men ville hjälpa mig.

    Sen har vi små pringelsburkar som vi klätt in i silverpapper och skrivit vår logga på.

    Klubborna i klubstället var jätteuppskattade, försvann fort. Många tog med sig hem till barnen i en påse.  Var lite det som var tanken att man kan plocka en påse när man går hem. Vi som trodde att det skulle bli massor över men icke:) 
  • Camilla837
    teddy skrev 2012-10-20 16:30:06 följande:
    Jättefint :)
    Hur många gäster var det?
    Tack:) 50 gäster:)
Svar på tråden Bilder på er dukning!