• J2012

    48 per bröllop elegant men under 15000 ????

    Jag tror absolut på att man kan få ett elegant bröllop för 15.000 kr, men det beror på helt vad man definierar som elegant! 
    Om vi hade haft 15.000 som budget hade vi nog använt kläder vi redan hade, köpt rosor på torget, gjort hår och smink själva, bjudit in per mail och telefon och haft en kvällsvigsel och bjudit hem våra närmaste på champagne, snittar, fina ostar och en riktigt lyxig tårta, sedan tagit in på ett fint hotell. 

    Jag tror absolut att man kan få ett billigt och bra vin i Tyskland, det är ju jättebra och smart att handla där så länge man inte bara tittar på prislappen utan faktiskt köper något som är gott. Känner en som köpte 30 flaskor Liebfraumilch till en stor personalfest och nästan inget gick åt, inte så lyckat!

    Som svar på din fråga TS, så är det väldigt lätt att komma upp i mycket större summor än dina :). Hade vi inte haft råd så hade vi skippat fotograf, musiker på festen, trerätters på restaurang osv. men eftersom vi har sparat ihop till detta så känns det väldigt mycket värt för oss att kunna unna oss att lyxa till det. Vi är väldigt intresserade av mat och vin, så det hade känts konstigt för oss att inte satsa på det och hade nog skippat middagen helt och hållet om vi inte hade råd att lägga det vi lägger nu (ca 1000 kr/ gäst).
    Men jag menar inte att ni inte kommer att bjuda på riktigt god mat! Jag tycker er meny låter jättebra, enkel och klassisk festmat som alla gillar. Vi hade bara aldrig lyckats få till det, har varken lokal eller någon som kan laga det gratis. Det jag mest undrar över är hur ni får maten så otroligt billigt? Så billigt hade det aldrig blivit om jag lagat samma mat hemma en kväll!

Svar på tråden 48 per bröllop elegant men under 15000 ????