Inlägg från: Josefin521 |Visa alla inlägg
  • Josefin521

    48 per bröllop elegant men under 15000 ????

    aniara skrev 2012-05-12 17:02:40 följande:
    Jag uppfattade TS som att hon inte kunde förstå varför folk lägger så mycket pengar på mat och vin, m.m. när man kan få en BiB för 89 kr. Jag undrar om TS ens har smakat vinet? Jag fick intrycket att hon bara valt det absolut billigast möjliga. Det ÄR skillnad på vin som kostar 400 kr per flaska och vin som kostar 89 för en BiB. Det ÄR skillnad på Euroshoppper/Eldorados produkter och småskaligt, ekologiskt odlad mat. Det ÄR skillnad på mat lagad av en hobbykock och en proffskock. Jag köpte uteslutande Euroshopper och billigt vin när jag var student. Det funkade då. Nu gör jag det inte längre, för att jag har råd och har insett att det finns så mycket godare råvaror (som dessutom är bättre för vår miljö!) om man betalar lite mer. GIVETVIS ska man anpassa sig till sina ekonomiska förutsättningar. Men personligen skulle jag nog bjuda till en enklare fest om jag hade det så skralt att jag var tvungen att ta billigast billiga av allt för att få det att gå runt. Jag har som sagt varit student, och ganska många år också. Och jag har druckit tillräckligt med fulvodka och billigt vin i mina dagar för att veta hur dålig man blir av det. Otrevlig? Det får stå för dig.

    Håller helt med. Var på ett bröllop där brudparet inte visste så mkt om vin/inte dricker vin och hade valt det billigaste som fanns. Det slutade med att allt vin vaskades...inget man vill ska hända på sin stora dag.


    En fråga! Hur kommer det sig att ni lägger så mkt mer pengar på brudens kläder jämfört med brudgummens? Är inte passform/material/utseende lika viktigt för honom? Ni skriver att ni köpt brudgummens kläder från dressman? Har era killar någonsin testat en kostym från en riktig herrekipering och sett skillnaden? Alla män borde kosta på sig/förtjänar en ordentlig kostym inför sin stora dag, de fotona kommer följa efter en hela livet.


     

Svar på tråden 48 per bröllop elegant men under 15000 ????