• Nikkita

    48 per bröllop elegant men under 15000 ????

    Nu har jag inte läst hela tråden men vill gärna lägga in min & min blivandes tankar om detta Glad (utan att för den sakens skull klanka ner på någon annans planer).

    När vi först började prata om hur bröllopet skulle vara trodde vi naivt nog att det skulle hamna runt 50-70.000kr för 50 pers. Men ganska snabbt kom vi fram till omkring 120.000kr. Dett på grund av att vi vill göra så lite som möjligt under dagen & har hyrt ett slott (litet mitt i Malmö, så inget "mega-sago-slott") med personal & 3-rätters middag & fri dricka hela natten.

    Vi har inte valt att begränsa vår budget, men jag handlar dock lite små saker på E-bay för att jag tycker det är kul när man kan hitta samma saker för en billigare peng Glad Min klänning gick dock på 15.000kr, men jag hade gladeligen betalt enbart en tiondel om jag hittat en likadan för det priset (jag hade jätte svårt att hitta klänning & det var den sista jag tänkte prova i min frustration då jag fann min drömmklänning till det hiskeliga priset Flört)
    Haha, jag hade aldrig trott att jag/vi skulle lägga 15.000 för en klänning, den ska ju enbart användas EN dag & max 8 timmar. Men jag älskar den & det får helt enkelt vara värt det för att jag ska känna mig bekväm & som världens vackraste  Solig 

    Min syster gifte sig förra året & de valde att ha en borgerlig utomhus vigsel i en park (handplockad bukett & en gammal klänning) med alla sina vänner som ville vara med! Sedan gick de som ville vidare till en restaurang där alla betalade för sin egen mat. detta var en underbar dag både för brudparet & för oss som gäster!

    Det behöver verkligen inte kosta en förmögenhet för att det ska vara minnesvärt. Huvudsaken är att Du/Ni är nöjda med Er dag & får fira kärleken till varandra {#emotions_dlg.flower} Alla bröllop är fina på sitt sätt & det är såå kul att se hur olika alla planerar & utformar Sin dag. Jag tycker snarare att det är kul om det speglar de som gifter sig & man ser hur lyckliga de är. 

    Det jag tycker så mycket om här inne på BT är att man kan få tankar & idéer av andra som inte alls har samma uppfattning som en själv. sedan är det är Mitt & Ditt ansvar att själv lyssna & ta till oss det som vi vill & känner att vi kan stå för.  

    Så snälla ni var trevliga mot varandra, ge tips & idéer utan att dömma andra! Diskutera men låt alla få ha sina åsikter även om Du inte håller med. 

Svar på tråden 48 per bröllop elegant men under 15000 ????