Inlägg från: georgialee |Visa alla inlägg
  • georgialee

    48 per bröllop elegant men under 15000 ????

    Serveringspersonal
    Lokalhyra
    Dekorationer
    Smycken/Accessoarer
    Gåvor till tärnor, bestman, värdinnor, sångare osv.
    Band/DJ
    Solist
    Porto för STD(om man har det), Inbjudan, Tackkort
    Gästböcker
    Vickningsmat
    Bröllopsresa - några extra poster som man ibland glömmer att räkna in

  • georgialee

    Jag tycker precis som ni att det är upp till var och en hur mycket de lägger på bröllopet. Jag var helt säker på att vårt bröllop skulle gå på max 50.000 men det lutar mer åt det dubbla då mycket har dragit iväg under tiden och vi har tagit oss "råd" att spendera på saker som vi inte räknat med först.(inräknat en tvåveckors resa till Thailand för mig och min blivande där vi sydde upp min klänning). Jag ÄLSKAR att fynda och pressa priserna, det ser jag som en av mina bra egenskaper och skäms inte ett dugg över det. Vår catering har hur bra mat som helst fast varje kuvert kostar endast 149:-, den anses vara stans bästa. 

    Jag har alltid drömt om ett "stort" bröllop, men hade vi inte haft råd med detta bröllop så hade jag lätt kunnat ha ett picknickbröllop bara för att få gifta mig med min m2b.

    Skäms INTE för era "budget"bröllop tjejer, det finns inget som heter billigt och sämre när det kommer till att få gifta er med männen/kvinnorna i era liv! Och skäms inte om ni lägger "för mycket" i andras ögon, det är upp till er om ni vill lägga pengarna på det. Men döm inte andra om ni inte vill bli dömda själva! Ett 10.000 bröllop kan lätt vara bättre än ett för 100.000 och vice versa. Det viktigaste är att NI själva är nöjda.

    Trist att folk ska behöva bli påhoppade pga. budgeten. 

Svar på tråden 48 per bröllop elegant men under 15000 ????