• karinn
    Äldre 21 May 00:07
    34428 visningar
    14 svar
    14
    34428

    Tips på ställen som gör naglar i Stockholm?

    www.luisas.se , hon gör väldigt många kändisar,hittade lite när jag googlade hennes namn,  ni kan läsa lite på dessa bloggar och kanske få lite inspiration. Carolina Gynning : gynning.net/2012/04/24/pedikyr-l-a-style/ , Ebba von Sydow: blogg.svt.se/ebba/2011/06/har-snackar-vi-lyx/ , www.nattstad.se/LinaHellqvist?id=3180889qvinnatestar.wordpress.com/2012/03/27/spa-fot... 
    (där här ni bevis , för att det är väldigt lätt för Nagelteknologer att komma in här och skriva och ge sig själva reklam)

    Min Historia:
    Jag gick först till Åhlens men det var riktigt tunna naglar (akryl)som inte höll alls , när jag ringde för att berätta om att jag hade bara några kvar så lätt nagelspecialisten jätte otrevligt (ingen service alls och betalade över 1000 kr, så missnöjd) , nu går jag hos en kollega till Luisa och kan verkligen rekommendera den salongen. 
    Väldigt seriösa och älskar deras gelé märke Bio Sculpture som är skonsamt för egna naglar, har fått mycket bättre naglar och lagt bakom mig hemska akrylnaglar som bara förstör kvalitén på mina egna.

    En kund i salongen berättade att det är Luisa som gör prinsessorna med Bio material (man sitter och löser upp med speciellt vätska vid i fyllning av naglarna).  

Svar på tråden Tips på ställen som gör naglar i Stockholm?