• Cosy

    Kommer inte så många till min möhippa =(

    Såg någon mer som skrev att de inte fick någon möhippa. Kan inte riktigt förstå denna panik som man upplever att en del har kring hippor och liknande. Jag och min sambo har i prinsip bara gemensamma vänner och majoriteten är män. Så man kan snabbt förstå att jag inte kommer få en möhippa, men det är okej jag vet att jag är omtyckt av minna vänner även om de inte ordnar en möhippa.


    We did it on DreamHack. Geeky love
  • Cosy
    daniiel skrev 2012-05-06 22:50:27 följande:
    Jag skrev att jag inte fick någon hippa och jag är ledsen och besviken över det faktiskt. Nej, jag har inte jättemånga nära vänner, varken pojkar eller flickor, och nej, jag räknade inte med att få en hippa heller faktiskt. Jag fick dock veta att det absolut planerades en hippa (av flera tjejer) och jag skulle ta fram telefonnummer till alla tjejer i min ålder som var bjudna på bröllopet osv. När det var ca två veckor kvar till bröllopet fick jag veta att det blir ingen hippa trots allt, för de kunde inte hitta en bra dag, då många hade så mkt annat som skulle göras osv. Jag fick då veta att det planerades för en försenad hippa, som skulle ske strax efter bröllopet. Ett par veckor efter bröllopet fick jag återigen veta att det planerades för fullt och att min hippa skulle bli av. Det var det sista jag hörde om den. Nu, över 6 månader efter bröllopet, så har jag väl som insett att ingen orkade och/eller ville ta tag i det hela, för jag har ännu inte fått någon hipppa. Det sved faktiskt lite. Då hade jag hellre skippat att få höra om all planering och höra det lovas om hippa dit och hippa hit. Sanningen är ju den att ingen tyckte att jag var värd att spendera en kväll på.
    Då kan jag förstå att du är besviken om de har sagt att de skall göra en. Men om du orkar kan du ju alltid slå ihop en tjejkväll. kanske inte är riktigt vad du vill ha men ibland är det skönt att umgås med en massa vänner
     
    We did it on DreamHack. Geeky love
Svar på tråden Kommer inte så många till min möhippa =(