Inlägg från: LindvallLarsson |Visa alla inlägg
  • LindvallLarsson

    Kärlek kärlek kärlek- tävla och vinn vigselring!

    Här kommer mina kärleksbilder. Jag vill vinna vigselringen, eftersom vi ska gifta oss i september. Vi kommer att få en hektisk sommar med bröllopsplanering samt sommarjobb då vi kommer att vara ifrån varandra. Dessutom ska jag flytta iväg två månader innan bröllopet på grund av ett jobb som jag ska börja med en månad före bröllopet.

    1. Den här bilden föreställer mina två favoritmän i livet: min fästman och min brorson. De här två killarna förgyller mitt liv och får mig att skratta ända in i magen. Dom här killarna har också blivit bra kompisar ända sedan fästmannen kom med i familjen. <3 Kärlek är att umgås med de man älskar



     



    2. Den här skylten hittade jag en kväll när jag tog en promenad. Det är en skylt med ett pars namn, har använts som vägskylt för ett bröllop. Unikt att kunna lämna skylten kvar längs vägen även efter bröllopet. Det kan man kalla kärlek; att bevara det som är betydelsefullt även när festen är över... :)

     



    3. Inför vändagen bakade jag och min kollega med våra barn på jobbet. Det var en fin dag och bullarna blev fantastiskt goda. Kärlek är att göra något gott tillsammans.


     



    4. I en park några kilometer där jag bor, finns det många fina konstverk gjorda av metall och återanvänt material. Dessa djur hittar man i parken och det ser väldigt kärleksfullt ut :) Två ska man vara :)

     


     


     
Svar på tråden Kärlek kärlek kärlek- tävla och vinn vigselring!