• Mariem

    Fick ni pengar när ni önskade det?

    Vi önskade oss pengar till resan och hade ett kontonr där man kunde sätta in pengar. Nu när vi har kollat (gifte oss i lördags) är det över 20 gäster av 75 som inte satt in något och inte gett oss någon present, kort eller någonting. Känns lite konstigt... Där ibland våra systrar, vår marsalk, tärna ,mfl... Tycker att det känns märkligt. Och ingenting som man kan ta upp med någon heller för då låter det som om man är girig... men någonting hade man ju faktiskt väntat sig. Själv är jag en sån som aldrig skulle komma på en "vanlig" middag utan en blomma eller något liknande. Vi syskon ger alltid presenter till varandra när vi träffas så det känns väldigt underligt. :/ Vad tycker ni? Har jag för höga förväntningar? eller tror ni att vissa ger i efterhand?

  • Mariem
    Chicita skrev 2012-06-04 11:41:00 följande:
    Som redan sagts i tråden så är det många som vill ge en fysisk present.
    Alltså dom kommer med ett kuvert med pengar i istället. Eller så har dom pysslat ihop någon sak till er (eller köpt den där obligatoriska vasen Tungan ute )

    Själv brydde jag mig inte om vem som hade gett något. Inte heller hur mycket eller vad dom gav oss.
    Både svärmor och styvmor blev lite sura på mig när jag på natten i väntan på att limousinen skulle komma och ta med oss allihopa hem (vi som stannat kvar och städat lokalen), började öppna kuverten och flytta över pengarna i plånboken utan att kolla vem det var ifrån.
    Jag sa ifrån på skarpen att jag fullkomligt struntade i om dom gett bara ett kort, eller gett flera tusen. Alla skulle få samma stora tack av oss för att dom varit med och förgyllt vår dag. Och jag ville inte riskera att se på folk på ett annat sätt för att dom var mer generösa än jag trott, eller "snålare" än jag trott...
    Då blev dom tysta en stund, och sen kom det "ja det har du ju rätt i, så långt hade vi inte tänkt"...
    Ja, men vi har ju inte fått någon fysisk present! Inget kort,blomma eller någonting! Det var ju det som kändes konstigt!
Svar på tråden Fick ni pengar när ni önskade det?