• Vott

    Fick ni pengar när ni önskade det?

    I första hand önskade vi oss allas närvaro, det var det viktigaste för oss så som jag gissar att det är för de flesta andra här.

    De som ville ge nått uppmanades att ge bidrag till vår resa och vi hade ett kontonr som min mamma startat så vi ändå fick en överraskning på bröllopsdagen.

    För oss var det här perfekt. De flesta, som vi fick nått av, gav oss pengar men vi fick också en flaska bubbel, ett par glasskålar, ett par finglas, en vinranka, en kaffekvarn och lite andra sådana saker. Men det blev lite lagom med saker och bra med fickpengar till vår smekmånad också.

    Att ha ett kontonummer är tråkigt det håller jag med om men samtidigt så tyckte jag det skulle vara lite småotäckt och väldigt omodernt att ha så stora summor kontant. 

    Jag förstår inte riktigt varför det ska vara så hemskt att ge pengar, är det bättre att få/ge saker som kankse ryker i nästa flytt?

     Hade vi inte fått en krona till vår smekresa hade den ändå gått till samma ställe och vi hade antagligen gjort ungefär samma saker, men nu kunde vi unna oss lite mer och inte tänka så mycket på vad saker kostade.

Svar på tråden Fick ni pengar när ni önskade det?