• Vingilot

    Blåsa bubblor på gästerna?

    Tänkte höra om nån har lite idéer om detta: vi gifter oss i ett litet kapell som bara har en ytterdörr. När vi gått ut finns ingen sidodörr att smita in genom för att vänta på att gästerna tar sig ut så vi kan inte göra entré på trappan som man oftast gör.
    Har haft en fundering att vi helt enkelt går ut, väntar på gästerna utanför och blåser såpbubblor på dem istället för att de ska börja blåsa på oss när alla hunnit ut.
    Knasigt?
    Eller ska vi helt enkelt bara vänta utanför och hälsa och krama folk varefter de kommer ut ur kapellet?

    Ska förstås fråga prästen hur brudparen brukar göra när de vigs i det kapellet, men är nyfiken på vad ni har för idéer.Glad

  • Svar på tråden Blåsa bubblor på gästerna?
  • sollan

    Vi gick ut ur kyrkan först. Så man gör i den församlingen vi vigdes i...Inget allternativ att smita undan och komma ut ur kyrkan när alla gäster kommit ut.. Så iallafall ställde vi oss utanför så kom folk och gratulerade och blåste bubblor och fotade oss : )


    Fru Olsson sedan 120414 <3
  • daniiel

    Jag tycker nog ni ska vänta just utanför och krama och hälsa på folk eftersom de kommer ut ur kyrkan och efter det kan gästerna blåsa på er :) Det, precis som att kasta ris, är ju som en lyckönskning från gästerna till er, så lite bakvänt blir det nog om ni står där och blåser på dom.


Svar på tråden Blåsa bubblor på gästerna?