• Stockholm den 20-22 Maj, vad ska vi se och göra?

  Mån 23 apr 2012 22:37 Läst 1451 gånger Totalt 7 svar
  Visar endast inlägg av Strawberry - Visa alla inlägg
  Strawb­erry
  Återställ
  Mån 23 apr 2012 22:37

  Vi gifter oss den 19 maj och spenderar sedan bröllopsnatten hemma. Jobb och studier gör det omöjligt för oss att åka någonstans men vi vill verkligen komma bort lite och få en välbehövlig paus efter allt med bröllopet. Planen är därför två nätter i Stockholm då vi åker in vid lunch på söndagen och sen hem tisdag lunch.

  Vi bor nära stan och har lätt att ta oss dit men är inte allt för ofta, bortsett från när vi jobbar och pluggar, så nu är frågan vad vi ska fylla dessa 48 timmar med. Vad har stockholm att erbjuda? Jag kom at tänka på att det ju måste finnas mångder av härliga stockholmare här inne så ge mig ert bästa tips på; restauranger, spaupplevelser, barer, museum, badställen, aktivitet eller annat kul att se eler göra. Självklart ska vi slappa en del på rummet men vi är inte allt för förtjusta i att "bara vara" utan vill gärna se och uppleva saker. Tips??

 • Strawb­erry
  Återställ
  Tis 24 apr 2012 09:55 #3

  Skansen har jag inte varit på sen jag var liten så en tur dit ska vi nog hinna med. Bra tips! Och spökvandring har jag aldrig hört talas om men låter ju riktigt kul! Vart bokar man sånt?

 • Strawb­erry
  Återställ
  Sön 29 apr 2012 22:22 #6
  Carrolainen skrev 2012-04-24 17:25:13 följande:
  Räkbåt kanske? Maten är inte så romantisk, men vacker utsikt. Bockholmen resturang i Bergshamra är fantastisk, men lite krånglig att ta sig till, annars är Pontus by the Sea fantastiskt (men kostar lite). Djurgården är mysigt att promenara eller cykla runt. Fjäderholmarna är även det en trevlig plats. Finns ju massa museer, borde finnas något som passar (Vasa kan jag se hur många gånger som helst). alltomstockholm.se kan säkert ge er fler tips! Lycka till!
  Guanaca skrev 2012-04-29 22:16:56 följande:
  Ta båten till drottningholm, promenera i den underbara parken (kanske ta med picknick till lunch). Fjärilshuset i Hagaparken. Åk till Fittja och kolla på paraboler i kjolar. Hermans vegetariska restaurang på fjällgatan med stans bästa utsikt. Ulriksdals slott för en fika, eller vetekattens klassiska kafé på Kungsgatan. Köp blommor eller frukt samt fiska komplimanger på Hötorget. Strosa i Hötorgshallen eller Söderhallarna. Ät våfflor i gamla stan. Takvandring. Teater. Salsakurs drop in. En irländsk eftermiddag på the Dubliner. Spela frisbee golf på järvafältet.
  TACH för riktigt bra tips båda två. Blir helt klart fler turen in till Stockholm nu i sommar hör jag! =)
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll