• Amejuli

    Vad är det du absolut inte kan tänka dig att kompromissa med?

    Jag tror inte det fanns något som jag inte fick kompromissa med men det beror ju på att man inte har hur mycket pengar som helst förstås. Men det jag var mest petig med var nog ringen och dekoration av lokalen. Den satsade jag mycket på. Kanske ännu mer tid än pengar då...


    Det vi satsade lite mer på än vad vi tänkt att göra var fotograf. Hade inte alls tänkt lägga så mycket på det och tyckte att även de billigaste var väldigt dyra. Velade länge på om det verkligen var värt det. Så här i efterhand känns det som en av de grejerna som var mest värt pengarna!


    Minst värt pengarna var maten. Den var inte alls så bra som jag tyckte vi hade betalat för.


     

  • Amejuli

    Haha, ja, jag kände nog lite som din m2b först också. Men efter att ha sett gästernas bilder och och fotografens brevid varandra så var det iaf i vårt fall en vääldigt stor skilnad. :)


    När det gällde maten kunde jag tänkt mig något enklare som vi förberedde själva lite också. Men våra föräldrar ville inte att vi skulle behöva jobba så mycket så de gick ihop och betalade catering med buffé.


    De la ganska mycket pengar på det och även om det inte var mina pengar så svider det att jag nog tror att det hade blivit godare om vi hade fixat själva. Köttet var för salt och smaklöst, toasten till förrätten var god men röran på att skurit sig och det såg inte jätteaptitligt ut. Dessutom hade tårttillverkaren i sista stund bestämt sig för att ta bort den vita chokladmoussen ur tårtan (de snackade något om att det inte gick, men jag tror de glömde). Och det blev extra konstigt eftersom vi inte fick veta detta i förväg utan den presenterades ju i menyn och av toastmastern som att det var chokladmousse i och flera gäster inklusive brudparet blev rätt konfunderade. Så nä, det kändes inte värt pengarna. Och då tyckte jag ändå min mamma och vi hade gjort ett rätt rejält arbete med att leta upp en firma som verkade bra. Jaja, allt kan inte bli perfekt :P


    TBA skrev 2012-04-18 00:03:05 följande:

    Ok! För min m2b tycker att vi lika väl kan använda hans pappas kamera och att folk får fota lite, men jag tycker nog att fotografierna är väl det man tittar tillbaka på sen och minns med hjälp av.. och man har ju jobbat hårt för att klä sig och fixa allt, så för mig är det viktigt att det blir riktigt fina kort!


    Maten - var det catering? Buffé?


Svar på tråden Vad är det du absolut inte kan tänka dig att kompromissa med?