• repsara

    Vad är det du absolut inte kan tänka dig att kompromissa med?

    Hmm, skulle inte kompromissa med ringarna - de ska jag ha resten av livet. Har en separat budget för dessa för att inte behöva "snåla" =)

    Sedan tror jag det även är fotograf (till viss del), kan tänka mig en billig MEN jag vill ha en fotograf, ej någon duktig kompis eller släkting - för jag vill verkligen ha bra bilder.

  • repsara
    afturelding skrev 2012-04-18 14:52:59 följande:
    Lyckligtvis så behöver vi inte kompromissa sådär väldigt, varesig med varandra eller med vad vi vill ha.

    Vi kommer bara servera alkoholfritt och vegetarisk mat, så där drar vi in väldigt mycket, även fast vår preliminära gästlista ligger på 52-84 personer. Och vi var helt överrens om att vi inte behöver någon efterrätt redan från första början, utan bara ha tårta eftersom att det ändå blir som en efterrätt i sig.

    Men det jag absolut inte skulle kunna välja bort är en perfekt klänning, för även fast att jag är sömnadsutbildad så vill jag inte sy en brudklänning i vilket fall, det tar för mycket tid. Dock ska jag göra eventuella ändringar själv. Och jag har alltid önskat mig en rubinring i vitt guld, så den blir det inte heller någon kompromiss på. 

    På det stora hela vill vi ha ett romantiskt lantligt bröllop, och då behövs ingen massiv budget. 
    Vi är också inne på lantligt bröllop =) Men tycker det är lite svårt med inspiration.
    Vi har bokat en byagård för nästan inga pengar alls och kommer ist lägga lite krut på att dekorera den - men som sagt, hur?
    Har du några tips du vill dela med dig av? =)
Svar på tråden Vad är det du absolut inte kan tänka dig att kompromissa med?