• Krila

    Vad är det du absolut inte kan tänka dig att kompromissa med?

    Festen!

    Förra gången jag gifte mig gifte vi oss i kommunhuset med våra familjer, hade vanliga kläder och åt smörgåstårta hemma hos oss efter. Inte vad jag ville ha, men kostade i princip inget och det var vad vi hade råd med då.

    Nu hade jag lite drömmar om bröllop som det är på film. Utomhusvigsel och fest i nån fin park osv. Men känner inte att det är så viktigt.

    Min blivande vill åka utomland bara han och jag för vigseln. Så så får det bli. Han tycker inte att festen är viktig. Men jag vill ha en fest, inte typisk bröllopsfest, utan mer som en vanlig fest, med grillat eller buffé, fri bar osv. Dock så tänker jag duka fint med dukar, löpare, massa ljus och blommor=)

    och klänningen är viktig! Kommer inte ha en brudklänning. Men en fin mer festklänning. Och där kan jag tänka mig att lägga en del pengar trots att våran budget är liten. Samma sak med ringen, det är jätteviktigt att den är fin, men jag vill ha en i silver. Tycker det är finast och min förlovningsring är i silver.

  • Krila
    Koloratur skrev 2012-04-18 10:13:16 följande:
    Krila: Haha! Det verkar som att vi är ute efter exakt samma typ av bröllop! Kul fest med god mat och fri dryck med alla vänner, vi ska ha helgrillat och buffé till det! Dekorerar lokalen jättefint och sen dans tills vi har blåsor på fötterna :)
    Och jag letar febrilt efter klänning som inte är hellång, i nån ljus färg, champagne kanske, men som ändå känns lite festligare än en vanlig studentklänning s.a.s.

    Du får gärna höra av dig ifall du kommer på nåt kul tips på lokalpyntning och så! När gifter ni er? Vår stora dag är 15 september i år! 
    Va kul! Jag har hittat en klänning på MQ som är typ ljust sandfärgad. Har inte provat den, men fin på bild är den=) Jag tänkte koncentrera mig på att duka fint bara. Inte så mycket pynt i övriga lokalen. Eventuellt mysbelysning=) Ska ha svart/lila tema så de blir vita dukar, svarta löpare och lila dekoration. lila servetter och lila blommor. typ=P Gifter mig inte förens nästa vår/sommar. Datum är inte bestämt än. Så jag hinner säkert ändra mig 100 ggr till;)
  • Krila
    Fästmön skrev 2012-04-18 15:01:50 följande:
    Jag kan inte tänka mej att gifta mej med någon annan. Flört

    Det jag vill allra helst är ju att min drömprins ska bli min man så jag är villig att kompromissa med det mesta. Men det jag skulle ha svårast att släppa vore att gifta mej någon annanstans än i kyrka. 
    Haha ja det har du ju rätt i. Där är jag inte villig att kompromissa heller=P
Svar på tråden Vad är det du absolut inte kan tänka dig att kompromissa med?