• gbg2012

    Vad är det du absolut inte kan tänka dig att kompromissa med?

    Allt! hehe. 

    Nej men viktigast för mig var vigseln(så bokade fin kyrka och en solist), fin festlokal(där får man fin mat och allt) sedan ringen och fotograf för det har jag kvar sedan efter bröllopet. =) 

    Nu köpte jag ingen kinaklänning utan en brudklänning på rean och jag fick med skor och undekjol i priset så det kostade en tredjedel av det du ska lägga på brudklänning, så kan ses som bortprioriterat. =)

    Det här med att prioritera festlokal gör ju bröllopet betydligt dyrare eftersom jag ville ha gammalt och renoverat, älskar verkligen våran festlokal och den behöver inte smyckas ut något.  

  • gbg2012

    nu låter det ju som jag redan är gift vilket jag INTE är gifter mig 2 juni, igår hos frissan så sa jag min man så jag tror tydligen att jag redan är gift. Träffade prästen igår och gick igenom vigselakten och har på låtsas redan sagt ja. =)

    Vad gäller kompromissa så har vi ju bara kompromissat om solist för det var det enda han inte tyckte behövdes i övrigt så har vi exakt samma syn. Fast fotograf låg överst på han lista då han är väldigt intresserad av foto. =) 

    Ringen är hans mormors gamla ring som vi gjort om så den är klart viktig för honom då hon inte lever längre, men vi la inte ner en förmögenhet på ringen.  

Svar på tråden Vad är det du absolut inte kan tänka dig att kompromissa med?