• CoG
    Äldre 4 Apr 17:39
    14768 visningar
    96 svar
    96
    14768

    Vilka gifter sig nästa sommar (2013)

    Hej!

    Jag är ny här och har kikat lite bland trådarna men inte hittat så många brudar som gifter sig först nästa sommar.
    Visst finns det fler än jag som har en låååång tids väntan kvar?

    /C

  • Svar på tråden Vilka gifter sig nästa sommar (2013)
  • carro8­8
    Äldre 6 Apr 16:50
    #41

    Jag är också ny härSkrattande
    kommer gifta mig juni/juli 2013
     

  • CoG
    Äldre 6 Apr 20:20
    #42
    carro88 skrev 2012-04-06 16:50:45 följande:
    Jag är också ny härSkrattande
    kommer gifta mig juni/juli 2013
    vad kul :)
  • Annamo­lly
    Äldre 7 Apr 02:13
    #43

    Preliminart datum Juni 2013. :) Gott om tid, men jag har redan borjat titta pa klanningar och funderat pa tema. 

  • Äldre 7 Apr 03:37
    #44

    Hej! Här har vi en till som planerar bröllop den 13 Juli 2013. Glad

    Det känns lite pinsamt att erkänna hur mycket som  redan är bokat & uppstyrt tycker jag, folk omkring mig verkar tycka att vi är på tok för tidigt ute. Men eftersom vi bor i Australien och ska gifta oss dubbelt (först borgerlig vigsel här & sedan 'officiell' ceremoni/välsignelse i Sverige) så är det mycket att tänka på med pappersbyråkrati, gäster från utlandet osv.

    Hittils har vi bokat lokal/vigselplats och beställt save the dates. Har också beställt en Kinaklänning, men är inte säker på om det kommer bli min brudklänning i slutänden. Beror på hur nöjd jag blir med resultatet! Glad I övrigt så vet jag redan nu i princip hur jag vill ha det med dekorationer, blommor musik osv... (Tack pinterest & etsy!)

    Tror det här året kommer flyga, så skönt att inte behöva stressa alltför mycket iaf!

  • MarieT­herese­05
    Äldre 7 Apr 12:14
    #45

    Hejsan! 

    Jag kommer gifta mig 2013... längtar fsat så skönt att vi har lång tid framför oss... Det känns så bra att man kan planera lite i lung & ro samt få det verkigen som vi vill ha det. 

    Vi har väll bokat en del & det känns bra, nu kollar jag runt mkt för att få inseration & iddeér som man kan ha med sig i sin lilla ryggsäck.

    Hur lång har du/ ni kommit?
    Vilket datum har ni valt?

    Må väl  

  • Äldre 7 Apr 13:44
    #46

    Vad bra att det känns bra för dig, Det är underbart att ha något att se fram emot. Vi är i taget nu att boka restaurangen. Vi var och pratade med dom för några veckor sedan och nu har vi bestämt oss. Att hitta kyrka däremot blir nästa steg i planeringen. Lokal är svårare så kyrkan får komma efter det.

    Har även bestämt fotograf och blommor, samt dekorationer och börjat spåna på inbjudningskorten.
    Gästlistan är mer eller mindre klar och tårta är besämd.
    Färg och tema är bestämt då vi ska ha klarblått, rosa och silver med tema fjärilar.

    Oj nu känner man att det börjar bli på riktigt.

  • lorele­i
    Äldre 7 Apr 18:16
    #47

    Jag tyckte vi kunde gifta oss i sommar, men vår nuvarande ekonomi gör antagligen så att vi ska vänta tills nästa år och spara lite pengar först.. det tyckte min andra hälft iallafall..Men jag har nog funderat ut det mesta redan tror jag..  Väntar bara på att iordningställa det.. =)

  • Äldre 7 Apr 18:49
    #48
    lorelei skrev 2012-04-07 18:16:20 följande:
    Jag tyckte vi kunde gifta oss i sommar, men vår nuvarande ekonomi gör antagligen så att vi ska vänta tills nästa år och spara lite pengar först.. det tyckte min andra hälft iallafall..Men jag har nog funderat ut det mesta redan tror jag..  Väntar bara på att iordningställa det.. =)
    ja men det låter kanske klokt. mer pengar är väl aldrig fel egentligen när det gäller bröllop. Men vissa saker kan du väl egentligen börja med redan nu? Man hinner ju med mycket pyssel i alla fall.
  • Sofi K
    Äldre 10 Apr 18:43
    #49
    CoG skrev 2012-04-05 11:53:18 följande:
    Å, men då vill jag också börja pyssla :)

    Vi kommer att ha ett bröllop med våra närmaste och ett par vänner.
    Men istället för barnfritt så bjuder vi hela familjer, så det kan bli en del barn :)

    Jag tycker absolut att man kan göra som man vill när det gäller uppdelning på vänner/ släkt.
    Vill han ha fler släktingar och du fler vänner där så är väl det hur bra som helst.
    Vill han inte ha sina släktingar där...ja då blir det lite kinkigare ;)

    Tycker det låter härligt med de närmaste. Jag har aldrig tänkt på min bröllopsdag sådär sen jag var fem som en del gör. Därmed inte sagt att det är fel, men jag har aldrig haft någon "dröm" att fylla ut. Samtidigt så är det nog en av få saker som jag alltid tänkt att det ska vara ett stort bröllop. I nuläget, När jag och fästmannen skrev en prelliminär gästlista, så blev det 120 st. Får nog dra ner lite, men inte helt åt skogen.


    Vad det gäller släkten och sådär, och om jag bjuder fler vänner och han fler släkt, tror jag i sanningens namn att han bryr sig ganska lite över. Är rädd bara att släktingar från min sida ska ta illa vid sig eller bli griniga om det når dom att vi bjudit hans kusiner och inte mina till exempel ....


    Någon som har någon idé på det?

  • Sofi K
    Äldre 10 Apr 18:52
    #50
    Pagnie skrev 2012-04-05 11:59:04 följande:
    Så hur långt har alla kommit med planeringen nu? Många tycker att man är ute väldigt långt i förväg men det känns ju då som att inte många förstår hur mycket som skall göras.
    Vi är i taget att boka vår lokal nu och kyrkan är bestämd. Fotografer är bokade och dekorationer handlar man lite då och då.

    Hur går det för alla andra?

    Än så länge planerar jag lite indirekt :) Vi bollar saker fram och tillbaka jag och Fästmannen i lugn och ro. Tror till viss del att han tycker jag redan är hysterisk, eftersom det är "först om ett år" så en hel del bollar runt i huvudet och här på BT och i block utan att han får frågorna. Men dom kommer komma tids nog, för jag vill inte bli en sån där brud som inte låter mannen ha något att säga till om. Men så länge jag portionerar det lite smakfullt så klarar han av det :)


    I rent praktiska saker så har vi kommit fram till att vi vill ha en utomhusvigsel. Vi rekar platser för fullt. För mig är det ganska viktigt att ha det i en kyrka, men eftersom jag kom så lång i mitt resonemang först efter att jag fastnat för "utomhus-grejen" så kom jag på här om dagen att det finns ju kyrkruiner eller klosterruiner lite här och var. Har än så länge kollat in två.


    Vårt bröllop kommer nog bli 80 på trerätters middag och sedan ytterligare typ 50 på öppet hus på kvällen och dessutom vill vi få plats för dans. Då snackar vi stor lokal. Har inte hittat någon sådan än.


    Ringen har jag nästan bestämt mig för redan. Av en slump hoppade jag in på Glitter med en kompis för ett halvår sedan och på skoj provade en av deras "fake-ringar" där. Föll pladask och har sedan dess provat den i guld-affärer och insett att jag gillar den även i äkta :)


    Någon som har varit på bröllop någon gång där brudparet åkte häst och vagn? Var det vackert eller blev det mest svårt med hästar och kusk och grejer?

Svar på tråden Vilka gifter sig nästa sommar (2013)