Inlägg från: Anneli256 |Visa alla inlägg
  • Anneli256

    Behöver hjälp med att hitta tärnklänningar....


    Denna har vi beställt till våra tärnor varav en är lång och smal, en är kort och smal och den tredje har lite mer runda former. Dom är måttbeställda. jag har beställt dom nu och sagt att om tärnorna går ner i vikt så får dom själv bekosta att en sömmerska ändrar klänningarna (den ena försöker gå ner i vikt). Dom är beställda från Tidebuy där jag även köpte brudklänningen. Det gick på 2600 kr för alla tre inkl frakt. Jag tror på den tighta toppen och markerad midja då tärnorna har en sådan kroppsform att det skulle passa. den lite lösare kjolen gör att "rumpstorlek" inte spelar någon större roll. Till en sådan klänning kan man välja en bolero eller en sjal. Men kolla gärna kina sidor.. kanske med samma förbehåll som vi har gentemot våra tärnor.. eftersom vi betalar klänningarna. Det finns ju även möjlighet att välja tre olika modeller men samma tyg och färg. Leverans är runt 20-25 dagar. En möjlighet för viktnedgång är ju att sätta i snörning i ryggen.


     

  • Anneli256

    missade att du skrev knälång.. hittade en jättesöt i chiffong.. men typiskt nog kunde jag inte ladda upp bilden. Försöker senare

  • Anneli256


    Denna tycker jag är jättefin, man kan välja vilken färg man vill. Bolero eller sjal till. Den markerade draperade midjan är smickrande även i lite större storlekar. Materialet har ju ett bra fall också. Tycker den ser somrig ut (uppfattade inte när ni skulle gifta er) Tycker inte det är någon tantvarning på den heller.Ja jag har fått min brudklänning. Först så visste jag inte vad jag skulle tycka, den var ju inte direkt som jag föreställt mig.. jämfört med bilden. Men nu är jag fullständigt förälskad. Den är välsydd.. några småsaker som jag själv ska fixa till men det är inga större problem om man är lite händig själv. Priserna är bra och som sagt var så älskar jag min klänning. Att beställa tärnklänningarna från samma företag var en självklarhet.


    Lycka til.

  • Anneli256
    Pagnie skrev 2012-04-01 10:54:17 följande:
    vart hittade du dessa?

    På Tidebuy under tärnklänningar.;)

Svar på tråden Behöver hjälp med att hitta tärnklänningar....