Inlägg från: December |Visa alla inlägg
  • December

    Behöver hjälp med att hitta tärnklänningar....

    Jag har exakt samma "problem", fast mina ska vara röda och hellånga till tre tärnor som har storlekarna 36, 38 och 42 :) Så jag följer den här tråden!


     


     

  • December
    Jane skrev 2012-03-30 17:59:18 följande:

    jaaaa...visst är det svårt? Visst jag kan leta och hitta massor med fina som JAG tycker skulle passa den smalaste och den mulligare tjejen, men grejjen är ju den att DE säkert inte skulle tycka att de passar i dem. Den mulligare tjejen vill ju helst dölja sina armar, därav kortärm eller bolero, sen har ju någon annan en mer elegant stil och den andra en tuffare stil.....så hur ska man dra en mellanväg? uscvhhhh.....


     


     


    Min dotter är liten och nätt (16 år) och drar 34-36 i kläder... och de andra två är äldre och den ena har både fött barn nyligen och den tredje har typ tatueringar över hela armarna hahaha så det blir nog 3 olika klänningar med bolero för de måste sitta fint per individ, men absolut i exakt samma färg så därför blir det nog att jag beställer från typ samma kinahemsida och väljer samma tyg. Det viktigaste är nog att de är i exakt samma färg så att skärningen inte syns så mycket tror jag!
  • December
    Jane skrev 2012-03-30 18:07:28 följande:

    Men vilken modell passar bäst på en större tjej? jag menar....det mesta sitter ju bra på alla som är smala, men vad passar bäst på de kraftigare?


    En sån där "gudinna"-klänning, tajt över brösten med empireskärning och sen helt lös? Jag kan nästan tycka att man ser extra bred ut i den modellen och kan tas för en gravid kvinna. :)


    Jag tror att det mest beror på vilken kroppsform den kraftigare tjejen har! Även om hon är fyllig så fördelas ju "fyllningen" :) och hon är antingen ett äpple, fyrkant eller vad kroppstyperna nu hette...
  • December
    selma03 skrev 2012-03-30 18:47:45 följande:

    Åh jag har precis samma problem här med. Fast ska ha långklänning i stället utan ärm, eller ska tärnorna få bestämma. Färg är jag helt galet förvirrad på. OCh ska man beställa från Kina?


     


     


    Tycker inte att tärnorna ska bestämma, däremot så kan de ge förslag :)
Svar på tråden Behöver hjälp med att hitta tärnklänningar....