Inlägg från: DittVackraJag |Visa alla inlägg
  • DittVackraJag

    BILDTRÅD! Cupcake-bröllopstårtor

    Här är cupcakes som jag själv bakade till min bästa väns baby shower som jag anordnade (är inte kung på att baka, haha, men kanske kan vara till inspiration iaf!)



    Köpte cup cake-wrappers på Ebay som jag var kanonnöjd med, kostade i princip inget alls och det fanns i alla möjliga färger och former. Så det rek. absolut att kolla in!
    Jag köper jämt genom ebay.co.uk och söker med engelska ord, vet inte hur ni andra gör. men jag får fram hur mycket resultat då.

    Vet att detta inte är en cup cake-tårta, då vi inte hann göra en tårta dagen till ära. men hoppas att det kan vara till inspiration till någon i alla fall.

    Mitt tips (om ni ska göra det själv):
    Använd er av ebay för att hitta precis de muffinsformas, wrappers, detaljer, etc som ni vill ha, i princip allt finns där! baka cupcaksen ett bra tag innan de ska få frostingen på sig, varför inte ha i något roligt i dem som matchar tårtan (typ vaniljcreme? kanske vi hade citroncest i muffinsen då det skulle passa frostingen). smaksätt och färga frostingen, kanonfint om man har ett tema (på bilden jag la upp så var det citronsmak och gul frosting som ni kan se)  Håll cupcaksen kall så länge som möjligt, frostingen vill nämligen rinna ut när det är i rumstemperatur för länge (så blev det tyvärr med min frosting på bilden ovanför) dekorera cupcaksen med ex. färsk frukt, blommor, strössel, etc - det är bara fantasin som sätter stopp provbaka minst en gång innan för att se om det blir som du tänkt dig
    well, ja det där var det första sakerna som kom upp i huvudet när jag tänkte på cupcakes i alla fall..
    Good luck !Solig 
     
    Love is in the air
  • DittVackraJag

    oj, råkade skicka iväg den förra bilden innan jag hann lägga upp alla.
    men här är lite inspirationsbilder tänkte jag :) (allt i svart-vitt då jag är såld på just svart och vitt) hehe





     
    Love is in the air
Svar på tråden BILDTRÅD! Cupcake-bröllopstårtor