• Emelie 87

    fotografering före eller efter vigsel?

    Vi hade vår fotografering efter vigseln, under de två timmar som den pågick fick gästerna göra lite som de ville. :) En del gick runt i gamla stan, en del andra åkte för att byta om och vila, sedan fanns ju de som ville se på när vi fotograferades. :D

    Några tog en tur med djurgårdsfärjorna hörde jag från mamma. :p

    Hur gick det med makeupen dårå? Jag var fast besluten från början att ha mitt röda läppstift och allt pussande och kyssande resulterade ju i en del avtryck, vilka vi fick lov att åtgärda innan fotograferingen. Läppstiftet fick även bättras på. Annars var allt i sin ordning.
    Våtservetterna kom verkligen till användning denna dag. :)


    En man, två barn, oändligt med kärlek
  • Emelie 87
    MrsSilfverblad2b skrev 2012-05-22 15:00:05 följande:
    Blev ganska exakt så som jag trodde innan med tiderna och det blev hur bra som helst. Gästerna fick under tiden ta sig till lokalen, det tog lite tid att få dit alla, de drack bubbel, minglade och målade en tavla (50x50) som stod uppe hela kvällen, den blev faktiskt riktigt fin! Dessutom hade toastmastrarna förberett något som vi ska få i present på vår första bröllopsdag.

    Det var helt underbart att få se min man i kyrkan till tonerna av Mendelssohn och det skulle jag inte byta bort för allt i världen! Visst, vi fick lite ris i håret och det blev lite "fläckar" på min mans smoking men det gick att bosta bort. Fick säga till några att krama mig försiktigt och min tärna fixade till min frisyr med lite spray och hårnålar annan fotograferingen. Jag kände mig väldigt avslappnad under hela fotograferingen. Det var ganska mysigt att få "landa" lite innan festen drog igång även om fotografen var med. Nu ser vi med spänning fram emot bilderna, de ska vara klara vilken dag som helst! Har sett en preview och jag gillar't!
    12-05-12
    Grattis. :)
    En man, två barn, oändligt med kärlek
Svar på tråden fotografering före eller efter vigsel?