• Mikina

    hade ju tänkt mig barnfritt...

    Det där med att skriva på kuvertet tycker man borde räcka men så är tyvärr inte fallet, man måste vara mkt tydligare än så. antingen skriva namn på själva inbjudan eller skriva tydligt att det är barnfritt.
    säg ifrån, det är er dag. Låter kanske hårt men det är ju ER dag, vill man inte komma dit så måste man inte.
    När jag blir bjuden på bröllop så ser jag det som en ära, ett privilegium och börjar inte ställa krav på sovplats till barn eller att "ha rätt" att ha med mig någon, men så tänker inte alla..
    Vårt bröllop är också i skåne och vi har gäster som kommer 50 mil för bröllopet, och det där med barnvakt tycker inte jag är SÅÅÅ konstigt, det räcker ju med att ha barnvakt EN natt, det finns väl någon god vän/släkting som barnet/en kan vara hos en natt? 

    Säg till svägerskan att det inte alls finns plats för barnet att sova och att det kommer bli sång och dans så det kommer inte vara lätt att sova någonstans. De kan ju ta med en barnvakt som sover över med barnen på ett vandrarhem eller någonstans så att föräldrarna kan vara avslappnade och delaktiga i festen och sedan träffa sina barn så fort de vaknar dagen därpå.

Svar på tråden hade ju tänkt mig barnfritt...