• Ponduss

    Visa DIN brudklänning! :D

    Jag röstar på denna =)


    nixteina skrev 2012-08-14 20:30:28 följande:
    Hej brudar!

    Skulle gärna få er åsikt om vilken ni tycker jag ska välja mellan dessa två. Ursäkta kvalitéen på bilderna ;) (Vågar inte via ansiktet pga för nyfikna vänner :)

    Klänning nr. 1:

    Den var litre stor därför håller jag ihop den i bak.



  • Ponduss


    För drygt en månad sen var jag och provade klänningar för första gången och föll pladask över denna! Jag verkligen älskar den och alla som jag känner säger att den är perfekt för mig =). Men troligtvis kommer jag köpa en som denna fast på en utav Kina-sidorna, men har inte bestämt mig än. Det är ju mycket mer säkert och bekvämt att köpa i butik. Dock några tusenlappar dyrare.
  • Ponduss
    Marie Malmö skrev 2013-12-18 14:32:46 följande:
    Den är jättevacker! Vad kostar den? Ser dyr ut!
    Inte så överdrivet dyr faktiskt, kommer inte ihåg exakt men det va 7000 nånting.
    Chicita skrev 2013-12-18 15:52:53 följande:
    Nu säger jag inte att alla kinasidor gör så. 
    Men många av spetsklänningarna på kinasidorna har inte vävd eller broderad spets. Utan det är tyll med spetsapplikationer.
    Alltså bitar av spets som är urklippta och fastsydda på en tyll-väv.

    Det är större risk att bli missnöjd med en spetsklänning än med en klänning i taft/ chiffong eller liknande om man beställer från en kinasida.
    Så om du har råd att köpa orginalet - så gör det Glad 
    Ja det är ju det jag är orolig för, att det ska komma hem nån klänning som ser ut som ett lapptäcke. Vi fick faktiskt en väldigt generös peng till bröllopet av min killes föräldrar i julklapp så nu har jag faktisk råd att lyxa lite =)
  • Ponduss

    Blivande frugann: haha, jag är väldigt osäker på vilket märke det är, jag var nog för uppspelt för att tänka på det. Men jag tror att det är en Lilly, vad jag kan förstå så verkade hon bara sälja Lilly.

  • Ponduss
    Lexieli skrev 2014-03-02 12:12:37 följande:

     


    Här är min klänning! Dock en storlek för liten på bilden. Den beställda (i rätt storlek) hänger hemma i garderoben nu! Den är från Party-line och kostade 3700 kr. Är supernöjd. Enkel men ändå fin :)
    Jag provade den klänningen du ska ha, den är verkligen superfin! Men jag föll för denna. Min klänning är också från PartyLine, så klänningarna är systrar kan man säga =) 

    Jag älskar verkligen min! Men jag ska ändra så jag får bredare axelband, det kommer bli rynkad chiffong (så som det är runt midjan) och sen ska jag få snörning i ryggen istället för dragkedja. Detta bara för att jag är mitt i en viktnedgång =)

  • Ponduss
    Power of Love skrev 2014-03-18 16:14:39 följande:
    En sån klänning har jag också beställt. Ska också göra något med axelbanden då de är väldigt tråkiga som de är i orginal. :) 
    Ja, jag ville göra om axelbanden dels för att de var tråkiga men också för att de såg ut att skära in i mina axlar. Så de ska ta den chiffongsjalen som man fick med, den ska de sy fast över de befintliga axelbanden så det ser snyggare ut =)

    Ungefär såhär, fast på bilden har vi bara lagt på sjalen för att se ungefär hur det skulle se ut =) Jag tror det kommer bli toppenbra! Sen ska jag nog köpa ett band till midjan med bling, men har inte bestämt mig om det än.



     
Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D