• Anettem

    Visa DIN brudklänning! :D

    Vilken storlek har du? Jag är väldigt sugen på alla disneyklänningarna..

  • Anettem

    Jag som fått för mig att alla brudklänningar är små i storlekarna. :o hittade Angelo nära hemmet, så tänker prova hur deras vanliga är i storlek imorgon. :)

  • Anettem

    Kanske en lite dum fråga, men jag ska köpa klänning på en butik som inte tillåter fotografering, får man ta kort när man betalt klänningen?

  • Anettem
    lantgrodan skrev 2014-06-10 20:21:00 följande:

    Ååå, älskar din klänning!! Och den passar dig som handen i handsken :)

    Får jag fråga vad det är för märka på den och vad den kostade? :D

    Skulle helt klart kunna tänka mig en sådan!


    .

    Om jag inte har helt fel så är det en Alfred Angelo från hans Disneykollektion, fantastiska klänningar som tyvärr finns på väldigt få butiker. Men kolla in deras hemsida för de listar alla som har. :)
  • Anettem

    Inte den bästa bilden, men jag fick äntligen min blivande make att förstå att klänningen skulle luftas på min kropp en sväng. ;)

  • Anettem
    carola78 skrev 2014-08-30 07:00:11 följande:

    Jag har fått en förhandstitt på några bilder från fotografen, jag är väldigt nöjd att jag valde en tvådelad klänning där släpet kunde tas bort inför kvällen. 

     


    Vilka underbara bilder! :)
  • Anettem
    karanfil skrev 2014-09-13 08:35:08 följande:

    Ni blev alltså nöjda med beställningen från Suitopia? Min man hade världens problem och det hela slutade med att han lämnade in kostymen och fick pengarna tillbaka bara 1½ vecka innan bröllopet! Då hade vi redan tjafsat om rabatt, de hade gjort ändringar osv, men den var helt enkelt felsydd från början 

    Häftig klänning du hade, btw!! Bra idé med att kunna ta av släpet sådär, snyggt.


    Vi blev också nöjda med makens kostym från suitopia, trist att ni fick problem med dem! :(
  • Anettem
    Himla skrev 2014-09-15 14:07:20 följande:

    Vilken brud! Och vilken härlig bukett :) Jag älskar solrosor men har inte ens funderat på att man kan ha dom i brudbuketten?! Härligt inspirerad av vackra dig o din fina bild.


    Åh, tack så mycket! :) Jag hade jättestora problem med hur min bukett skulle vara men så kom jag på att solrosor är det bästa som finns, och den blev bättre än jag någonsin hoppats på.
Svar på tråden Visa DIN brudklänning! :D